SiolNET. Dom Mojster za vse
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mali detajli za velike spremembe

3

termometer

Kopalnica je večkrat tisti prostor v stanovanju, ki mu namenimo najmanj pozornosti pri opremljanju. Po krivici! Z majhnimi dodatki jo lahko spremenimo v udoben in prijeten kotiček.

kopalnica Foto: Getty Images

Imate radi barve?

Izberite dodatke različnih barv in tako ustvarite razgiban in pozitiven ambient, ki vas bo vsako jutro spravil v dobro voljo. Brisače z vzorčki, lepa embalaža za milo, zavesa za prho, lonček za zobno krtačko, stojalo za toaletni papir … Toliko detajlov, ki kar kličejo, da jim namenite pozornost.

kopalnica Foto: Getty Images

Toplina lesa

Posebej toplo in pomirjujoče vzdušje boste ustvarili s pomočjo lesenih dodatkov za kopalnico. Lesene krtače za tuširanje, lesena krtačka za čiščenje nohtov, celo zobne krtačke z lesenim držalom prodajajo! Tu so še leseni podstavki za milo, straniščna deska in stojala za brisače. Izbire je veliko.

kopalnica sveče Foto: Getty Images

Romantika s svečkami

Svečke na robu kopalne kadi, na okenski polici ali na pokrovu kotlička kopalnici dajejo občutek domačnosti in udobja. Kažejo na to, da je kopalnica za vas tudi prostor sproščanja in razvajanja. Če svečke poleg svetlobe in toplote oddajajo še božanski vonj, toliko bolje!

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin