SiolNET. Digisvet Tehnik
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slušalke AirPods 3 pridejo predvidoma že zelo kmalu

0,04

termometer

Apple AirPods
Foto: Telekomov Tehnik

Zdi se, da bodo uporabniki lahko precej kmalu kupili nove Applove brezžične slušalke AirPods. Kot smo izvedeli od spletne strani Digitimes, slušalke AirPods 3 pridejo že do konca letošnjega leta.

Očitno torej slušalke AirPods 3 prihajajo precej kmalu za AirPods 2 (na slikah), ki so prišle na trg pred nekaj tedni. Od izida prvih AirPods do izida AirPods 2 sta pretekli več kot dve leti.

Sodeč po pisanju spletne strani Digitimes bodo nove slušalke AirPods 3 znale odpravljati hrup iz okolice. To bi bilo vsekakor zelo dobrodošlo, saj je poslušanje glasbe na slušalkah, ki znajo dobro odpravljati okoliški hrup, boljše.

Apple AirPods Foto: Telekomov Tehnik

Za zdaj še nimamo informacij o tem, koliko bodo AirPods 3 stale. Je pa pričakovati, da ne bodo med najcenejšimi slušalkami na trgu.

Pri Telekomu Slovenije smo v preteklosti že imeli v ponudbi Applove slušalke AirPods (prve), tako da ni izključeno, da ne bomo imeli v ponudbi tudi teh. Imamo pa ta hip v ponudbi sorodne Samsungove slušalke Galaxy Buds in še nekatere druge. Tukaj in tukaj lahko preverite našo ponudbo slušalk.

Članek je bil prvotno objavljen na Telekomovem Tehniku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin