SiolNET. Digisvet Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Že po dobrem tednu iOS 9 dobil svojo prvo nadgradnjo

3

termometer

 | Foto:
V različici 9.0.1 je med drugim odpravljen hrošč, ki je nekaterim uporabnikom Applovih naprav onemogočal nadgradnjo na iOS 9.

Deveta velika različica Applovega operacijskega sistema iOS je bila objavljena 16. septembra in si zaradi izjemnega zanimanja uporabnikov že v nekaj dneh priborila naziv najhitreje sprejete Applove nadgradnje. A vsi se je niso imeli priložnosti veseliti: čeprav je za večino uporabnikov nadgradnja potekala brez kakršnihkoli zapletov, je nekaterim zamrznila po prenosu namestitvene datoteke, in sicer v koraku, ko bi bilo treba potrditi namestitev.

Pri Applu so takoj predlagali premostitev, a tudi ti koraki, ki so vključevali ponastavitev naprave, niso odpravili težave pri vseh uporabnikih. To je bila gotovo odlična spodbuda za to, da so prvo uradno posodobitev, označili so jo z 9.0.1, pripravili in objavili že dober teden pozneje.

V namestitvenem paketu, katerega velikost je 35 megabajtov, ni dodatnih funkcionalnosti, le popravki za to in še nekatere manjše napake, vključno s tisto neprijetno, ko se v nekaterih primerih nastavljene budilke in opomniki niso sprožili. Med drugim sta odpravljeni nevšečnost popačenega videa po premoru predvajanja in v nekaterih primerih težava urejanja postavk za dostop do interneta prek mobilnega omrežja (APN).

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin