Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 1. 2019,
18.00

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek T-2

Petek, 18. 1. 2019, 18.00

5 let, 3 mesece

Zadnja priložnost za eno leto brezplačne naročnine na internet in televizijo

Oglasno sporočilo

Na spletni strani in družbenih omrežjih T-2 smo lahko v preteklih desetih dneh v sklopu akcije #spoznajT2 spremljali zabavne vsebine, kjer sta Filip in Blaž iz F&B Acrobatics predstavljala storitve T-2.

T-2 | Foto:

Na Instagram profilu @tedvanet se je v boju za top model meseca januarja Xiaomi Mi 8 PRO pod #spoznajT2 zbralo že lepo število fantastičnih fotografij, tako da bo imela strokovna žirija zares težko delo, da izbere dve najboljši, ki bosta 21. januarja ob 18.30 odšli na super-finale.

Pestro bo tudi na spletni strani www.t-2.net/magazin/spoznajT2, kjer lahko od danes naprej do 22. januarja do 14. ure odgovorite na nagradna vprašanja in se potegujete za enoletno brezplačno naročnino na oranžni paket po izbiri. Če se boste znašli v težavah, boste vse potrebne namige našli na Facebook in Instagram omrežjih T-2.

Razglasitev zmagovalca nagradne igre na Instagramu in žrebanje prejemnika norega popusta na telekomunikacijske storitve bosta 22. januarja ob 18.30 potekala na Facebook Live dogodku uradnega Facebook profila T-2.

Imate le še malo časa, zato hitro na družbena omrežja in veliko sreče!


Naročnik oglasne vsebine je T-2.

Ne spreglejte