Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 6. 2021,
14.16

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Galaxy S21 5G pametni telefon Samsung PR članek

Sreda, 23. 6. 2021, 14.16

2 leti, 9 mesecev

Začnite poletje z izjemnimi pametnimi telefoni Samsung

Oglasno sporočilo
Samsung

Samsung Electronics nudi ljubiteljem izjemnih pametnih telefonov posebno promocijo − z nakupom pametnih telefonov Galaxy S21 5G prejmete v dar tudi Galaxy A02s.

Pametni telefoni Galaxy S21 5G predstavljajo revolucijo v svetu ustvarjanja videoposnetkov in fotografij. Odlikuje jih več kot kinematografska ločljivost 8K, zato boste z njimi lahko epske fotografije zajemali kar z videoposnetkov. Pametni telefoni nudijo vse, kar si želite, vključno z najhitrejšim čipom Samsung in izjemno baterijo z dovolj energije za cel dan. Vsi vaši podatki bodo popolnoma varni z varnostno platformo Knox, ki omogoča visoko raven zaščite − vaš pametni telefon varuje prav od čipa navzgor, in tako lahko zares zaupate nastavljenim dovoljenjem svojih podatkov ter aplikacijam.

Samsung | Foto:

Samsung je poleg pametnih telefonov Galaxy S21 lansko leto predstavil tudi pametni telefon Galaxy A02s, ki združuje poenostavljeno estetiko s klasičnimi barvami. Zaradi zaobljene oblike je njegova uporaba udobna, omogoča pa tudi preprosto gibanje s prsti po zaslonu. Tako boste lahko uživali v vsebinah na 16,5-centimetrskem brezkončnem V-zaslonu, s tehnologijo HD+ pa bodo vsakodnevne vsebine videti neverjetno ostre.

Promocija traja do 30. junija 2021 in velja v primeru registracije v aplikaciji Samsung Members, in sicer najpozneje do konca meseca junija. Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/offer/double-reason-to-smile.

Izkoristite tudi nov Samsung program zvestobe Lounge v aplikaciji Samsung Members, ki vključuje številne odlične popuste, ponudbe in presenečenja. Prednosti programa zvestobe Samsung niso omejene s številom uporab − uporabniki vrhunskih naprav Samsung, kot je tudi Galaxy S21 Ultra, lahko v ugodnostih uživajo do dve leti po aktivaciji računa. Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/offer/members-lounge/.

Samsung | Foto:


Naročnik oglasne vsebine je Samsung. 

Ne spreglejte