SiolNET. Digisvet Novice
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Videoposnetek, od katerega je nemogoče odvrniti pogled

0

termometer

Na YouTubu ima montaža mečkanja pločevink, ločevanja rumenjakov od beljakov in rezanja nanometer debelih rezin paradižnika ter drugih fizikalnih harmonij že skoraj osem milijonov ogledov.

"Ste kdaj že videli nekaj, kar vam pokonci postavi vse dlake na telesu in iz nekega neznanega razloga v vas naseli notranji mir in občutek neizmernega zadovoljstva? Zobniki, ki se vrtijo popolnoma usklajeno, torta, okrašena z največjo natančnostjo, frnikole, ki se druga ob drugi po klančini valijo tako zelo uglašeno. Prizori, ki preprosto povzročijo občutek … zadoščenja. Tu je skoraj pet minut tega občutka."

Tako so zgornji videoposnetek opisali na spletni strani Digg, ki na enem mestu zbira najboljše zgodbe z interneta. Digg je bil tudi prvi, ki je na YouTube naložil omenjeni videoposnetek. Prizori v njem nimajo prav veliko skupnega, je pa res, da gledalca opazovanje popolne sinhronizacije v delovnih procesih navda z izjemnim zadovoljstvom. Z izjemo posnetka, v katerem veliki industrijski žagi podleže drevo, morda.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin