SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

V Sloveniji že na voljo Huaweieva najnovejša pametna ura Watch 3

Oglasno sporočilo

Dolgo pričakovani pametni uri Huawei Watch 3 in Huawei Watch 3 Pro sta od ponedeljka, 19. julija, na voljo na slovenskem trgu. Watch 3 je na voljo v različici Active s črnim pasom po maloprodajni ceni 399 evrov, medtem ko Watch 3 Pro prihaja v različici Classic z rjavim pasom po maloprodajni ceni 449 evrov.

Huawei Watch 3

Obe uri serije Huawei Watch 3 poganja nov operacijski sistem Harmony OS 2, ki omogoča praktično, pametno in napredno uporabniško izkušnjo z izboljšano interakcijo in zmogljivo povezljivostjo. Poleg profesionalnih funkcij beleženja telesne dejavnosti in zdravja ter izjemno dolge avtonomije baterije imajo pametne ure serije Huawei Watch 3 visoko natančno tipalo za merjenje temperature kože. Z novimi funkcijami bodo nove pametne ure uporabnikom pomagale spremljati zdravje in napredek v telesni pripravljenosti na podlagi znanstveno utemeljenih rešitev.

Ko se združita eleganca in tehnološki napredek

Serija Huawei Watch 3 vzpostavlja ravnovesje med estetiko pametnih in klasičnih ur. Ohišje iz poliranega nerjavečega jekla zaokrožujeta zakrivljeno 3D-steklo in velik zaslon, ki predstavlja vrhunec elegantnega oblikovanja. Gre za prve Huaweieve pametne ure s 3D-vrtljivo krono, ki ponuja taktilne povratne informacije. Zahvaljujoč visoko natančnemu prepoznavanju premika prstov lahko na zaslonu povečate oziroma pomanjšate sliko ali se natančno premikate med menijskimi možnostmi. Operacijski sistem Harmony OS 2 pa ponuja tudi popolnoma nov uporabniški vmesnik z mrežnim prikazom nameščenih aplikacij, kar zagotavlja bolj gladko in intuitivno uporabniško izkušnjo.

Z bogatim naborom digitalnih številčnic si lahko tudi oblikujete izkušnjo, ki vam je pisana na kožo. S številnimi inovativnimi in zanimivimi temami zaslon ure lažje prilagajate določeni situaciji in svojemu slogu ter tako na zapestju vedno ustvarite popoln modni dodatek.

Huawei Watch 3

Osebni in zdravstveni svetovalec v enem

Nove pametne ure serije Huawei Watch 3 opravljajo tudi vlogo vašega osebnega trenerja. Ponujajo namreč več kot 100 načinov spremljanja športnih dejavnosti in vadb, tipalo temperature kože, zaznavo padca in klica v sili ter celovite funkcije za spremljanje zdravja, vključno s spremljanjem srčnega utripa, spanja, stresa, SpO2 in krvnega tlaka. S tem omogočajo, da ste na tekočem s telesno pripravljenostjo in zdravstvenim stanjem. V trgovini AppGallery lahko na novi uri namestite tudi aplikacijo Petal Maps, s čimer boste še lažje uporabljali navigacijo med različnimi športnimi aktivnostmi, na primer med kolesarjenjem ali tekom.

Pametni uri Watch 3 in Watch 3 Pro prav tako odlikuje odlična avtonomija baterije. Watch 3 bo brez polnilca zdržala do tri dni v pametnem načinu in do 14 dni v ultradolgem načinu delovanja, Watch 3 Pro pa bo v prvem načinu zagotavljala delovanje do pet dni in do 14 dni v drugem načinu.

Obe uri serije Watch 3 se sicer brezšivno povezujeta z vsemi pametnimi napravami iOS in Android.

Huawei Watch 3

Huawei predstavil tudi nove brezžične slušalke in velike zaslone

Poleg ur Watch 3 je sicer Huawei pred kratkim predstavil še pametne zapestnice Band 6, brezžične slušalke FreeBuds 4, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11, ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView.


Naročnik oglasne vsebine je Huawei. 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin