SiolNET. Digisvet Novice
Vsebino omogoča Vama trade Povšič & co. d. o. o.
  • Messenger
  • Messenger

Telefon srednjega cenovnega razreda s funkcijami, kakršne imajo največji

LG Q Stylus
Funkcija GIF Capture omogoča, da v nekaj sekundah shranimo kratke animacije, jih oblikujemo s pisalom in delimo s prijatelji.
Vsebino omogoča Vama trade Povšič & co. d. o. o.

Pametni telefon LG Q Stylus z vrhunskimi funkcijami, ki zadovoljujejo različne potrebe kupcev, je primeren za uporabo tudi v najtežjih razmerah, hkrati pa se vede kot fotograf svetovnega kova. Obvlada ozvočenje in nas podpira tudi, ko moramo nekaj napisati z roko.

LG Q Stylus je nov model v LG-jevi seriji pametnih telefonov, njegova paradna disciplina pa je prostoročno pisanje s pisalom. Poleg vseh drugih, ki so značilne za telefone najvišjega cenovnega razreda, kot so vrhunska fotografija, popoln posluh za selfieje, profesionalni zvok in izjemna zanesljivost.

S takšnim telefonom bomo lahko izrazili vso svojo kreativnost in postali produktivni nad vsemi pričakovanji.

Za hitre prebliske navdiha

Možnost zaznave rokopisa: ko je bolj preprosto nekaj napisati z roko kot tipkati. Možnost zaznave rokopisa: ko je bolj preprosto nekaj napisati z roko kot tipkati.

Pisalo, s katerim je opremljen telefon, daje več udobja in funkcionalnosti kot klasična tipkovnica.

Pameten sistem, ki zazna dlan, zagotavlja gladko pisanje, tudi ko dlan počiva na telefonu. Ko je zaslon izključen, bo telefon prepoznal in zabeležil rokopis, kar je idealno za zapis hitrih prebliskov navdiha. Poleg zapiskov in opomnikov lahko pisalo uporabimo za personalizacijo slik, posnetkov in ustvarjanja animiranih GIF-formatov.

Popolnoma nova izkušnja spletnega nakupovanja

Ste videli neki predmet, ki vam je všeč in ga želite poiskati na spletu? Ste videli neki predmet, ki vam je všeč in ga želite poiskati na spletu?

Funkcija QLens za slikovno iskanje, ki bo na voljo s posodobitvami, omogoča popolnoma novo izkušnjo spletnega nakupovanja.

V objektiv kamere ujamemo neki predmet in s QLens pridobimo informacije o spletnih trgovinah, ki ponujajo ta izdelek. Poleg tega lahko izvemo več o določeni znamenitosti ali živali. Funkcija QLens je dovolj pametna, da prepozna hrano, modo, znane osebnosti in znamenitosti.

Gibanje ni več ovira za vrhunsko fotografijo

Fotografiranje oseb, živali ali predmetov v gibanju ne bo več nobena težava. Fotografiranje oseb, živali ali predmetov v gibanju ne bo več nobena težava.

Telefon je opremljen z vrhunsko kamero, ki jo najdemo na telefonih serije G, in sicer ima sprednja kamera ločljivost 8 MP, glavna kamera pa 16 MP.

Funkcija za samodejno ostrenje s prepoznavo faz PDAF (contrast detection and phase detection auto focus), ki jo najdemo na profesionalnih fotoaparatih, omogoča za kar 23 odstotkov hitrejše ostrenje.

Ljubitelji selfiejev pa bodo navdušeni nad funkcijo "portrait mode", ki zna zajemati selfieje z zamegljenim ozadjem.

Zaslon FullVision z diagonalo 15,74 centimetra (6,2") zagotavlja kakovostno, jasno in živahno sliko. Razmerje stranic 18:9, tanki robovi, ukrivljeno kaljeno steklo in optimizirana širina telefona delujejo usklajeno in omogočajo udobno uporabo z eno roko.

Izjemna akustika

LG Q Stylus

LG Q Stylus poskrbi za vrhunsko doživetje zvoka ob poslušanju glasbe prek slušalk, in sicer z avdiotehnologijo DTS:X s 7,1-kanalnim sistemom zvočnikov, ki omogoča pravi 3D-surround zvok.

Funkcija DTS:X, ki jo uporabljajo tudi v kinu, je zasnovana na tehnologiji z več kanali ter zagotavlja 3D-surround ozvočenje za bolj glasno in bogato doživljanje filmov, glasbe in iger.

Zanesljiv tudi v najtežjih razmerah

LG Q Stylus

Ker je odporen proti vodi in prahu, ga lahko imam s seboj vedno in povsod, saj ima certifikat povečane odpornosti IP68.

Zanesljivo uporabo v ekstremnih razmerah zagotavlja vojaški standard MIL-STD 810G.

Pametna zadnja tipka omogoča, da lahko telefon odklenemo s prstnim odtisom. To tipko lahko uporabimo tudi za delanje selfiejev, posnetek zaslona ali pregled obvestil. Pametna zadnja tipka omogoča, da lahko telefon odklenemo s prstnim odtisom. To tipko lahko uporabimo tudi za delanje selfiejev, posnetek zaslona ali pregled obvestil. Nekaj specifikacij telefona LG Q Stylus:

  • operacijski sistem Android 8.1 v slovenščini,
  • 8-jedrni procesor Mediatek 1,5 GHz,
  • 32 GB vgrajenega spomina (do 18 GB za uporabnika),
  • 3 GB delovnega spomina.

LG Q Stylus odlikuje hitro polnjenje s priključkom USB tip C. Dovolj je le nekaj več kot 35 minut za 50-odstotno napolnjenost baterije.

Telefon je že na voljo pri operaterjih Telekom in Telemach.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 28
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin