Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Torek,
30. 5. 2017,
17.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,98

2

Natisni članek

Donald Trump Bela hiša digizgodbe

Torek, 30. 5. 2017, 17.15

6 let, 6 mesecev

Skrivnost Bele hiše: zakaj so utripale rdeče luči?

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,98

2

V noči na ponedeljek so gledalci spletnega prenosa, ki v živo oddaja sliko Bele hiše, 17 minut lahko opazovali rdeče utripanje v drugi etaži domovanja Donalda Trumpa. Ker Bela hiša tega kljub prošnjam medijev ni pojasnila, so se na spletu že pojavile številne zabavne teorije o pojavu. 

Ameriški medij The New York Post, ki je o nenavadnem pojavu poročal med prvimi, piše, da Bela hiša zadeve ne komentira, a najverjetneje gre za odsev luči reševalnega vozila. A ta razlaga je precej manj zanimiva od nekaterih drugih.

Ena od teorij glede vzroka za rdeče utripanje oken je, da so iz Bele hiše Rusiji poskusili dostaviti sporočilo v Morsejevi kodi. Kot je zapisal eden od uporabnikov družbenega omrežja Twitter, je "vse, kar je rdeče, zagotovo rusko"

Zgornja teorija je še posebej zanimiva zato, ker je več medijev pred dnevi poročalo, da naj bi Jared Kushner (na sredini), zet Donalda Trumpa, na skrivaj poskusil vzpostaviti kanal za komunikacijo z Moskvo.  | Foto: Reuters Zgornja teorija je še posebej zanimiva zato, ker je več medijev pred dnevi poročalo, da naj bi Jared Kushner (na sredini), zet Donalda Trumpa, na skrivaj poskusil vzpostaviti kanal za komunikacijo z Moskvo.  Foto: Reuters

Drugi pravijo, da je Donald Trump v zadnjih mesecih preobremenjen in da je v Beli hiši organiziral disko večer, tretji, da Trumpa daje demenca in da se je poskuša znebiti s svetlobno terapijo. Na spletu so se pojavile tudi reference na film iz leta 1977 z naslovom Rdeča luč v Beli hiši.

Na Twitterju je nekdo zapisal tudi, da je Stevu Bannonu, enemu najožjih sodelavcev Donalda Trumpa, ki velja za skrajnega desničarja, uspela izvedba okultnega rituala, s katerim je odprl vrata v pekel. | Foto: Reuters Na Twitterju je nekdo zapisal tudi, da je Stevu Bannonu, enemu najožjih sodelavcev Donalda Trumpa, ki velja za skrajnega desničarja, uspela izvedba okultnega rituala, s katerim je odprl vrata v pekel. Foto: Reuters

Steve Bannon: Se desna roka Donalda Trumpa res spreminja v pošast?

Nekdo je medtem predlagal, da so določene osebe v Beli hiši videle nekaj, česar ne bi smele, zato so jih obiskali možje v črnem:


Preberite tudi:

Fotografija, ki je obnorela svet: kaj se pravzaprav dogaja?

Ne spreglejte