SiolNET. Digisvet Novice
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

S cenejšim nakupom opreme za prostoročno telefoniranje do varnejše vožnje

0

termometer

Največji slovenski telekomunikacijski operater Telekom Slovenije voznikom ponuja 20-odstotni popust na opremo za prostoročno telefoniranje.

Telekom Slovenije kot družbeno odgovorno podjetje podpira preventivno nacionalno akcijo Vozimo pametno, s katero Agencija za varnost v prometu voznice in voznike opozarja na nevarnosti in pasti telefoniranja med vožnjo, ki odvrača pozornost s cestišča.

Petino cenejši nakup opreme in brezžičnih slušalk Telekom Slovenije zato med akcijo, od 8. do 24. januarja, uporabnikom omogoča 20-odstotni popust na nakup opreme za prostoročno telefoniranje in brezžičnih slušalk. Akcijska ponudba je na voljo v Telekomovih centrih po vsej Sloveniji in E-trgovini Telekoma Slovenije.

Telekom Slovenije v okviru družbeno odgovornih aktivnosti veliko pozornosti namenja tudi varni uporabi telekomunikacij, v sodelovanju z Agencijo za varnost v prometu pa poziva k večji pozornosti voznikov na okolico in razmere na cesti.

Uporabnike mobilnih komunikacijskih naprav kot udeležence cestnega prometa tako že vrsto let opozarja na pomen varnega komuniciranja med vožnjo, z akcijsko ponudbo opreme za prostoročno telefoniranje pa spodbuja odgovorno uporabo sodobnih telekomunikacijskih tehnologij v vozilih.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin