Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 10. 2015,
10.22

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

video selfie advertorial Spar

Torek, 27. 10. 2015, 10.22

2 meseca, 1 teden

Postani režiser!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Skoraj vsakdo ima danes pametni telefon. Vsi z njim fotografiramo in snemamo. Nas pa je zanimalo, kako lahko to spravimo v neko smiselno vsebino.

V spletni trgovini z aplikacijami je na voljo precej takšnih, ki vam pomagajo pri montiranju videov. Osredotočili smo se na brezplačne in dobro ocenjene. Kaj smo našli?

VivaVideo: Free Video Editor - Prek 100 milijonov uporabnikov je referenca, v katero ni treba dvomiti. Izbirate lahko način, v katerem sproducirate kot pravi režiser video: selfie, osnovni, FX, glasbeni video, kolaž … Videe uredi v obliko, posebej primerno za objavljanje na Instagramu in Vine. Posebej lahko vklopimo "selfie kamero", z le nekaj kliki fotografije povežemo v diaprojekcijo. Prek 70 držav aplikacijo uvršča na prvo mesto po kakovosti in preprosti uporabi.

MiniMovie-Slideshow Video Edit - Najbolje ocenjena brezplačna aplikacija, ki ureja fotografije v zvezno celoto, kot bi gledali pravi video! Poleg tega pa je tudi urejevalnik za videe. Aplikacija zmore v videe "podložiti" glasbo iz knjižnice in celoto personalizirati z raznimi napisi, emotikoni, simboli … Diaprojekcijo lahko aplikacija ustvari v obliki portreta ali leže. Ko ustvarite video, ga lahko delite na družabnih omrežjih, kot so Facebook, YouTube, Instagram, What’sApp, LINE, ali kateremkoli priljubljenem omrežje v oblaku. Če pa vas nekaj zmoti med montiranjem videa, lahko osnutek preprosto shranite in z delom nadaljujete pozneje.

VideoFX Music Video Maker - Če želite video s specialnimi efekti v slogu risanke, retro, kino, zrcalo … je ta aplikacija za vas! Zabavna, smešna, priljubljena. Aplikacija omogoča tudi funkcijo Stop Motion feature, ko lahko med snemanjem ustavite določene prizore in jih naknadno umestite v video, kar popolnoma spremeni učinke in prizore. Aplikacija lahko podpira posnetke sprednje in zadnje kamere.

VivaVideo: Free Video Editor - Ta aplikacija je najbolje ocenjena za uporabnike Androidov in ima prek 50 milijonov uporabnikov. Vse v enem bi lahko opisali, kar zmore Video Editor &Maker. Zlahka mešate fotografije z videi, podložite glasbo in brezplačno pretočite prek 500 grafik in tem. V videih lahko uporabite zoom, da še posebej poudarite posamezne dele. Končni izdelek pa ne pozabite deliti na družabnih omrežjih!

Ne spreglejte