SiolNET. Digisvet Novice
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Petdeset odtenkov DIGGITA (video)

4

termometer

Za zlate in velike nagrade DIGGIT se v okviru 4. slovenske konference o digitalnih komunikacijah poteguje petdeset prijavljenih del.

Oglejte si kolaž vseh prijavljenih del:

Med agencijami po številu prijavljenih del izstopata Renderspace z desetimi in ENKI s šestimi deli, med naročniki pa zavarovalnica Adriatic Slovenica s štirimi deli in Mercator s tremi.

Na četrti slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah DIGGIT, ki bo 4. junija v ljubljanskem GH Union, bosta organizatorja, družba TSmedia in revija Marketing magazin, slovenskim agencijam in naročnikom že drugič podelila nagrade za digitalne rešitve, ki na najbolj ustvarjalen in izpopolnjen način sooblikujejo digitalno okolje.

Največ prijav s področja finančnih storitev

Slovenske agencije in naročniki so digitalna orodja, kanale, strategije in druge digitalne rešitve letos lahko prijavili v osemnajst tekmovalnih kategorij.

Največ prijav je bilo v kategoriji finančne storitve, zavarovalništvo, bančništvo (11), sledita pa kategoriji hrana in pijača s šestimi prijavami in storitve s petimi prijavami.

Med prijavljenimi tipi prednjačijo spletna mesta s štiriindvajsetimi prijavami v različnih kategorijah.

Ob predsednici žirije Tjaši Kolenc Filipčič iz Zavarovalnice Triglav o zmagovalcih presojajo še člani žirije, med njimi Saša Leben (Publicis), Špela Žorž (Grey), Tina Cipot (Lidl), Dejan Vlaisavljević (Zadrga), Jože Šulman (Innovatif), Matevž Klanjšek (Celtra), Marjan Novak (Marketing magazin), Mitja Jereb (TSmedia) in Peter Curk (Renderspace).

Nagrade DIGGIT bodo podelili 4. junija v veliki dvorani GH Union, v Ljubljani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin