SiolNET. Digisvet Novice
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Novi Applov operacijski sistem iOS 8.2 podpira njihovo pametno uro

4

termometer

Med novostmi, ki jih je Apple predstavil v tem tednu, je tudi nova različica njihovega operacijskega sistema iOS za mobilne naprave.

Čeprav Apple zadnjo nadgradnjo svojega operacijskega sistema za mobilne naprave opisuje kot manjšo, je iOS 8.2 pomembna novica za vsakogar, ki razmišlja o Applovi pametni uri. Povezava z iPhonom, mogoča je le pri petki ali novejšem, namreč ne bo delovala, če bo na Applovem mobilnem telefonu nameščena kakšna starejša različica operacijskega sistema.

Poleg podpore za delo z napravo Apple Watch iOS 8.2 prinaša predvsem izboljšave glede stabilnosti delovanja (tudi v aplikacijah za e-pošto in glasbo) in odpravo nekaterih (manjših) napak ter nekaj manjših sprememb v aplikaciji Health: med drugim možnost izbire merskih enot pri večini meritev, izboljšano delovanje ob veliki količini podatkov.

Veliko več sprememb se pričakuje ob naslednji nadgradnji, saj iOS 8.3 med drugim obljublja brezžično podporo CarPlay in novo tipkovnico emoji. Napovedano novo storitev pretočne glasbe, ki bo temeljila na storitvi Beats Music, pričakujejo pri različici iOS 8.4, kar bo še en konkreten sad Applovega nedavnega nakupa podjetja Beats.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin