Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 12. 2019,
8.41

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

prazniki prazniki darila PR članek

Sreda, 18. 12. 2019, 8.41

4 leta, 4 mesece

Najlepša izbira božičnih daril za pristno otroško srečo

Oglasno sporočilo
BSmart

Zagotovite svojemu otroku nepozabni božič z unikatnimi darili.

Najlepši čas leta je pred nami in vsi se veselimo prihajajočih praznikov, ki bodo polni slastnih piškotov, iskrenih nasmehov in veselih src. Obožujemo na novo zapadel sneg, razsvetljene ulice in vonj čarobnosti v zraku. Tista češnja na vrhu tortice oziroma božična zvezda na vrhu drevesca pa je obdarovanje drugih. Posebno nas veseli, ko res zadanemo z darilom in vidimo iskrice veselja v očeh obdarovanca. Zelo lepo je videti iskreno otroško navdušenje in hvaležnost, da vemo, da si bodo naši najmlajši letošnji božič zapomnili za vedno.

BSmart | Foto:

Na Študentski trgovini smo posebej za vas pripravili izbiro unikatnih daril, s katerimi boste svoje otroke, nečake in vnuke navdušili in jim zagotovili nepozabni božič. Celo tako smo se potrudili, da smo vam v duhu najbolj čarobnih praznikov na že znižane cene pripravili posebno ponudbo: za dodatni 15 % popust na koncu nakupa vpišite SIOL.

Priporočamo: v prazničnem času imamo na www.studentska-trgovina.si izjemno veliko povpraševanja, zato ne odlašajte z nakupom in si izdelke naročite čim prej. Zaloge so omejene.

Ste pripravljeni na unikatna božična darila, ki bodo narisala nasmeh na obraz in zagotovila veselje?

1. Revolucionarni avto na daljinsko vodenje Graviaty

BSmart | Foto: Ste že slišali za avtomobilček, ki kljubuje gravitaciji? Res je neverjetno - avto Graviaty s svojo vakumsko tehnologijo pleza tudi po navpičnih stenah in celo po stropu. Je izjemno vzdržljiv in ultra lahek. Predstavljajte si srečo, ko otrok odpre takšno izjemno darilo, ki zabriše meje nemogočega in predstavlja nekaj popolnoma novega?

Povsod razprodana igrača je IZJEMNO popularna, zato si jo zagotovite čim prej.

Redna cena: 39,90€ / akcijska cena: 24,90€ / božična cena:  21,17€

2. Futuristični leteči dron UFO51

BSmart | Foto: Kaj takega?! Dron, ki ga usmerjate z rokami? Ne hecamo se.

Visokotehnološki leteči dron je videti, kot da prihaja naravnost iz vesolja. Leti v vse smeri, med letom pa utripajo njegove barvne LED lučke. Za upravljanje ne potrebuje daljinca, saj ga usmerjate kar z rokami. Zaradi zaščitnega ohišja je zelo varen za uporabnika.

Darilo iz prihodnosti, ki zagotavlja večurno zabavo.

Promocijska cena: 24,90€ / božična cena: 21,17€

3. Retro igralna konzola First Gen

BSmart | Foto: Darilo za vašega otroka in vas! Retro igralna konzola FirstGen vsebuje več kot 600 legendarnih igric iz vaše mladosti. Samo povežete jo na televizor in igranje kvalitetnih iger se lahko začne. Večurna zabava in družinsko druženje sta zagotovljena - tako boste prebudili lepe spomine in hkrati ustvarili nove.

Redna cena: 34,90€ / akcijska cena: 24,90€ / božična cena: 21,17€

4. Naredi sam: smrečica ali snežak Iceful

BSmart | Foto: Iščete darilo, ki bo otroka neizmerno razveselilo, hkrati pa prebudilo tudi njegovo kreativnost in logično razmišljanje? Potem iščete izjemno didaktično igračo Iceful, ki združi prijetno s koristnim. DIY smrekico ali snežaka namestite na vrata ali zid in pustite otroku, da ju okrasi s priloženimi dodatki. Naslednje leto se lahko spet lotite postavljanja od začetka in opazujete, kako bo vaš otrok krasil leto kasneje.

Neverjetno veselje in navdušenje sta zagotovljena!

Promocijska cena: 19,90€ / božična cena: 16,92€

Pozor: Ob nakupu ne pozabite na posebno kodo SIOL, ki vam na že znižane cene prinese še dodatni 15-% popust. Vpišete jo na blagajni ob koncu nakupa.

Če želite še več inovativnih idej za darila in imate določen budget, lahko prebrskate po spodnjih povezavah, kjer vas čakajo vrhunski izdelki:

ZA UNIKATNA DARILA DO 15 KLIKNITE TUKAJ

ZA PESTRO IZBIRO ODLIČNIH DARIL MED 15 IN 25 € PRITISNITE TUKAJ

ZA INOVATIVNA PRESENEČENJA POD SMREKICO NAD 25 € KLIKNITE TUKAJ

Ekipa Študentske trgovine vam želi lepe in mirne božične praznike!

Naročnik oglasnega sporočila je Študentska trgovina.

Ne spreglejte