SiolNET. Digisvet Novice
Vsebino omogoča Century Genius Ltd.
  • Messenger
  • Messenger

Najboljša majska razprodaja: Windows 10 dobite brezplačno

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Na Keysoff.com lahko ob majski razprodaji kupite več in zapravite manj. Majska razprodaja je ena od priložnosti, ko lahko tudi na trgu programske opreme pridete do najboljših ponudb. To je seveda odlična priložnost za posodobitev programske opreme in operacijskega sistema. Svetovna spletna trgovina Keysoff je ob tej priložnosti pripravila posebno razprodajo, na kateri lahko izkoristite med 48 in 60 odstotki popusta na vse izdelke.

Windows

V okviru promocije kupite en izdelek in dobite drugega brezplačno, ob nakupu vseh Officeovih izdelkov dobite brezplačno tudi operacijski sistem Windows, paket Office 2019 in Windows 10 Pro pa stane samo 33,99 evra.

Še danes izkoristite priložnost in na majski razprodaji Keysoff za manj kupite več!

Čas je, da prihranite

Plačate en izdelek, dobite pa dva - Windows 10 brezplačno ob nakupu Officea!

Keysoff.com v okviru razprodaje ponuja posebno ceno za pakete. Če kupite licenco za Office, vam jo za operacijski sistem Windows podarimo. Obe sta pristni in veljavni po vsem svetu, zato izkoristite razprodajo. Spodnje ponudbe lahko izkoristite neposredno, brez uporabe kupona.

48-odstotni POPUST, kupon: BCN48

60-odstotni POPUST, kupon: BCN60

Za več izdelkov so na voljo tudi dodatne ponudbe. 60 odstotkov popusta lahko unovčite v nakupovalni košarici, preden zaključite nakup.

Odlična služba za podporo strankam, ki vključuje tudi klepet v živo

Imate vprašanja? Morda pred naročilom ali po njem potrebujete pomoč? Vedno smo tu za vas. KeysOff.com se ponaša s tem, da svojim strankam ponuja odlične storitve. Svoja vprašanja nam pošljite po e-pošti na service@keysoff.com ali poklepetajte z nami v živo na KeysOff.com in eden od naših prijaznih uslužbencev za podporo strankam bo naredil vse, da vam bo pomagal.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in licence OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta licenci enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin