SiolNET. Digisvet Novice
1,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najbolj smešni, zanimivi in nasploh zabavni videoposnetki na YouTubu

1,28

termometer

Se nimate kam dati? Predstavljamo devet zabavnih, smešnih in poučnih kanalov na spletni strani YouTube, ki vam bodo pomagali pregnati dolgčas.

FailArmy

Montaže videoposnetkov nerodnežev z vsega sveta. FailArmy vsak teden zbere najboljše smešne videoposnetke preteklih sedem dni, redno pa izdajajo tudi tematske montaže, kot so Smešne mačke, Smešni pijanci, Bližnja srečanja, Nezgode pri delu, Stari ljudje.

FPSRussia

Američan, ki s stereotipnim ruskim naglasom preizkuša vse vrste orožja. Na dnevnem redu se znajdejo ostrostrelske puške, avtomatske šibrovke in mitraljezi, pa tudi pokalice težke kategorije, kot sta vojaški top in celo metalec ognja.

Slow Mo Guys

Britanca, ki s superhitrimi kamerami raziskujeta, kako so nekateri sicer vsakdanji pojavi videti v zelo, zelo počasnem posnetku.

L.A. Beast

Nori Američan, ki bo pojedel vse, kar postavite predenj. Med drugim se loti 20 let stare plastenke gazirane pijače Pepsi, dveh kilogramov gumijastih medvedkov brez sladkorja, ki dokazano povzročajo prebavne težave, sto limet hkrati in celo kaktusa.

RomanAtwood

Na YouTubu je precej kanalov s posnetki potegavščin, a Roman Atwood ima nekaj najizvirnejših in obenem ne preveč kontroverznih oziroma celo žaljivih do njihovih žrtev.

Will it blend? (Blendtec)

YouTube kanal proizvajalca kuhinjskih mešalnikov Blendtec, ki po kakovosti spadajo v sam svetovni vrh. Blendtec moč in robustnost svojih mešalnikov oglašuje na inovativen način - vanje mečejo pametne telefone iPhone, frnikole in vžigalnike, enkrat so zmleli celo človeško lobanjo.

Dude Perfect

Skupina športnikov, ki na koš mečejo bolj natančno od Gorana Dragića.

CinemaSins

Izpostavljanje najbolj motečih, pa tudi precej manj opaznih napak v priljubljenih filmih. Priporočljivo je osnovno znanje angleškega jezika.

ASAPScience

Razlaga znanstvenih pojavov na zanimiv in, kar je morda še pomembneje, vizualno privlačen način. Zaradi animiranega prikaza znanstvenih dejstev pripovedovanje v angleščini ni prevelika ovira.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin