SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Izberite barvo, ki bo dvignila vaše razpoloženje

Huawei
Oglasno sporočilo

Ali ste vedeli, da barva predmetov, ki vas obdajajo, vpliva na vaše razpoloženje na več načinov? Umetniki in notranji oblikovalci že dolgo verjamejo, da lahko barva dramatično vpliva na čustva. “Barve, kot poteze, sledijo spremembam čustev,” je nekoč pripomnil umetnik Pablo Picasso.

Eden izmed predmetov, ki je resnično veliko časa v vaših rokah na dnevni bazi, je telefon, zato izberite takšnega, ki vam bo že s svojo barvo narisal nasmeh na obraz. Po navdihu sijoče energije svetlobe je Huawei P20 sedaj na voljo v novem prelivu barve somraka. Učinek svetlečega barvnega prehoda, ki je edinstven med pametnimi telefoni in daje vtis severnega sija na dosegu roke.

Vpliv barve

Huawei

Oblikovalci so za novi Huawei P20 v barvi somraka iskali navdih pri umirjenosti in drami večerne barvne palete ter seveda tudi pri severnem siju. Barve telefona segajo vse od vijolične, preko modre ter vodno zelene in se zaključijo z globoko kobaltno zeleno. Barvni preliv deluje naravno in je smiseln za naše oči, hkrati pa kaže bogastvo in raznolikost čustev.

Vsak odtenek v prelivu ima svojo osebnost. Modra je običajno znana po svojih pomirjujočih učinkih. Temnejši odtenki stimulirajo misli v bolj jasno razmišljanje, medtem ko imajo zeleni bolj sproščujoč odziv. To so najbolj prijazni odtenki za oči. Vijolična se povezuje z bogastvom in plemenitostjo, stimulira naše misli in spodbuja intenzivno razmišljanje.

Ne samo barve, navdušila vas bo tudi napredna tehnologija

Huawei

Po spomladanski predstavitvi je P20 postal eden izmed najbolje prodajanih izdelkov na evropskem tržišču. S P20 v barvi somraka je Huawei potrošnikom ponudil trendovsko oblikovanje in napredno tehnologijo. Ta visokokakovostni pametni telefon, ki je navdahnjen z najnovejšimi barvnimi trendi, je opremljen z inovativnimi funkcijami, ki naslavljajo potrebe potrošnikov z vidika kakovosti in cene. Nova cena, 579,99 EUR, ga postavlja kot eno izmed najbolj privlačnih izbir na trgu.

Huawei

Od raziskovanja novih tehnologij, do umetniškega izražanja – Huawei premika tudi meje kreativne mobilne fotografije. Ob partnerstvu s podjetjem Leica so se v fotografije, posnete s tem telefonom, zaljubili tudi goreči fotografski ljubitelji. Dvojna kamera je zasnovana tako, da zajema jasne in detajlov polne kakovostne fotografije. S črpanjem navdiha v dinamiki svetlobe in s pomočjo natančne zasnove zajema slike, ki so polne podrobnosti, z bogato atmosfero, ne glede na to ali je dan ali noč. S pomočjo napredne umetne inteligence pa zna Huawei P20 prepoznati v realnem času kar 19 različnih kategorij scen. Profesionalne fotografske veščine kot je osvetlitev in druge nastavitve so samodejno prilagojene s pomočjo umetne inteligence in tako je fotografija absolutno najboljša. Raznolika in polna čustev – globina barve somraka prinaša moč uporniškim in zagnanim posameznikom, da si lahko zamislijo svojo edinstveno sled na svetu ter tako prestavljajo meje preko kreativnih kanalov.

Jesen prinaša še več!

Huawei

Na sejmu elektronike IFA 2018 je izvršni direktor Huawei, Richard Yu, javnosti predstavil novi osemjedrni procesor Kirin 980, ki je kot prvi v svojem razredu zasnovan na osnovi 7-nanometrske tehnologije in pomeni novo veliko tehnološko prelomnico v svetu mobilne telefonije. V primerjavi s svojim predhodnikom Kirinom 970, ki je zasnovan na osnovi 10-nanometrske tehnologije, je novi procesor kar 20 odstotkov bolj zmogljiv pri delovanju in 40 odstotkov bolj učinkovit pri porabi energije. V praksi se to najbolj očitno odraža v še hitrejšem delovanju aplikacij in daljši avtonomiji baterije. Prvi mobilni telefon, ki bo uporabniku prikazal moč tega procesorja, je novi Huawei Mate 20, ki ga bomo premierno predstavili 16. oktobra v Londonu.

Naročnik oglasnega sporočila je Huawei Technologies Co., Ltd.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin