Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 5. 2018,
15.22

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Telemach PR članek

Petek, 11. 5. 2018, 15.22

5 let, 11 mesecev

5 napotkov za popolne počitnice

Oglasno sporočilo

Oddih od vsakdanjih obveznosti je tik pred vrati! Že veste, kje boste to poletje preživljali tople, sončne dneve? Ne glede na to, ali boste planinarili ali uživali ob morju, vam predstavljamo pet napotkov za še prijetnejše počitnice.

počitnice | Foto: 1. Pametno načrtovanje

Pomembno je, da se odločite za oddih po svoji meri. Če ste adrenalinski tip, vam bo plezanje ali kanjoning verjetno bolj pisan na kožo od poležavanja na plaži. Slednje pa bo bolj osrečilo vse ljubitelje morskih užitkov, ki že od februarja dalje komaj čakate na dolge in sončne dneve. Če ste ljubitelji gora, pravočasno razmislite, kam bi se podali tokrat. Pri tem ne pozabite na ustrezno opremo in spremljanje vremenskih razmer.

počitnice | Foto:

2. Ustrezen termin

Če imate možnost izbire, razmislite o najustreznejšem terminu svojega potepanja. Julija in avgusta so počitniške destinacije običajno najbolj zasedene. Junija in septembra se lahko izognete gneči in prihranite kak evro, saj so cene izven sezone bolj prijazne našim žepom.

3. Dobra družba, nepozaben dopust

V dobri družbi je najboljše. Potujete s prijateljico ali prijateljem ali večjo družbo? Si obetate romantičen oddih v dvoje ali pa se na počitnice odpravljate z družino? Naj vas spomnimo, da tudi lahko na dopustu uživate tudi sami, ne da bi se dolgočasili. Lahko pa s seboj vzamete hišnega ljubljenčka.

4. Na pot z dobro knjigo

»Branje je sanjanje z odprtimi očmi,« pravijo. Kaj je lepšega od sproščanja z dobro knjigo v roki? Pobrskajte po najbližji knjižnici ali pa si priljubljeno čtivo naložite na svojo mobilno napravo.

počitnice | Foto:

5. Naj vas počitnice ne oddaljijo od televizije

Le zakaj bi bili na počitnicah prikrajšani za najljubše serije, športna srečanja in filme? Privoščite si priljubljeni predplačniški paket TOTAL TV MORJE, ki vam bo odlično služil v mobilni hiški, prikolici, avtodomu ali vikendu v hribih.

počitnice | Foto:

Zakaj naročiti paket TOTAL TV MORJE?

  1. Več kot 200 televizijskih programov boste lahko spremljali v prikolici, apartmaju, avtodomu ali mobilni hiški.
  2. Paket je brez vezave.
  3. Plačujete ga le v sezoni, ko sončnih dni ne preživljate doma.
  4. Opremo plačate le prvič, saj naslednje leto plačate le paket programov.
  5. Pri nakupu opreme lahko v akcijski ponudbi prihranite kar do 106 EUR.

total tv | Foto:

Ne spreglejte