Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 6. 2018,
13.39

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,44

1

Natisni članek

promet promet avtocesta avtocesta nesreča nesreča

Sreda, 6. 6. 2018, 13.39

5 let, 10 mesecev

Stanje na cestah

Nesreča ohromila promet na primorski avtocesti #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,44

1

Na primorski avtocesti med Vičem, Podutikom in Brezovico ter cestninsko postajo Log se je popoldne zgodila prometna nesreča. V trčenju treh avtomobilov in tovornjaka sta se poškodovala dva človeka, prepeljali so ju v bolnišnico. Avtocesta je bila zaradi nesreče zaprta več ur.

Trčili trije avtomobili in tovornjak, avtocesta nekaj časa zaprta

Po navedbah policije so bili v nesreči udeleženi trije avtomobili in tovornjak. Vozilo povzročitelja je obstalo na prehitevalnem pasu, vanj pa je trčil še voznik tretjega udeleženega osebnega vozila. V trčenju sta se lažje poškodovali dve osebi, z reševalnim vozilom so ju odpeljali v bolnišnico.

zastoj Primorka | Foto: Metka Prezelj Foto: Metka Prezelj

V trčenju so z lahkega priklopnika padle vreče naribanih jabolk, kar je še podaljšalo odstranjevanje posledic prometne nesreče, so sporočili s policije. Avtocesta je bila več ur zaprta, nastal je tudi daljši zastoj.

Celje: Voznik tovornjaka trčil v stoječe tovorno vozilo

Okoli 7. ure so celjski policisti na avtocesti med izvozoma Celje center in počivališčem Lopata obravnavali še eno prometno nesrečo, v kateri je voznik tovornega vozila trčil v tovorno vozilo, to je zaradi prejšnje nesreče stalo v koloni. Eden od voznikov se je v trčenju lažje poškodoval.

Uro pozneje pa so policisti na avtocesti v bližini izvoza Celje vzhod obravnavali tretjo prometno nesrečo. Trčila sta avtobus in kombinirano vozilo. Voznik avtobusa je peljal po odstavnem pasu, ker je nameraval zapustiti avtocesto na izvozu Celje vzhod, v tistem trenutku je z voznega pasu med dvema ustavljenima tovornima voziloma na odstavni pas zapeljal voznik kombiniranega vozila, ki je prav tako nameraval zapustiti avtocesto in je zaprl pot vozniku avtobusa. V trčenju se je poškodovala ena potnica.

Nekaj čez 9. uro pa se je četrta prometna nesreča zgodila na avtocesti med Šentrupertom in Vranskim. Zaradi prekratke varnostne razdalje se je zgodilo naletno trčenje treh vozil. Nihče od udeleženih ni poškodovan. Vozila so umaknili na odstavni pas, tako je promet tekel po voznem in prehitevalnem pasu.

Regionalna cesta med Žalcem in Šempetrom:

Fotogalerija
1 / 4

Stanje na cestah:

 

Ne spreglejte