SiolNET. Avtomoto Promet
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na cestah po državi gost promet z zastoji

1

termometer

Na počitniško soboto je po pričakovanjih povečan promet na cestah po državi. Gost promet z zastoji je predvsem na gorenjski, primorski in štajerski avtocesti.

Zaradi prometne nesreče je zaprta cesta Planina - Postojna na planinskih ridah, na primorski avtocesti zaprt počasni pas med Vrhniko in Logatcem v smeri Kopra ter na pomurski avtocesti zaprt vozni pas med priključkoma Gančani in počivališčem Dolinsko v smeri Lendave. Na Štajerskem je zastoj pred koncem podravske avtoceste v Dražencih (pol kilometra), gost promet z zastoji pa je naprej na glavni cesti mimo Podlehnika proti mejnem prehodu Gruškovje.

Na Primorskem je zgoščen promet in občasni zastoji na primorski avtocesti od Bertokov proti Kopru in na cestah od Kopra do mejnega prehoda Dragonja ter od Izole proti mejnem prehodu Sečovlje.

Na Gorenjskem je gost promet z občasnimi zastoji na avtocesti med priključkom Podtabor in viaduktom Peračica v smeri Avstrije.

Na Dragonji vozila čakajo eno uro Osebna vozila pri izstopu iz države čakajo na mejnem prehodu Gruškovje 30 minut, na Jelšanah 35 minut, Dragonji eno uro in Zavrču 15 minut, za osebna vozila pri vstopu v državo na Gruškovju 30 minut, Jelšanah 20 minut, tovorna vozila pa čakajo pri izstopu na Zavrču 25 minut.

Vozniki se lahko namesto na mejni prehod Gruškovje odpravijo na mejne prehode Rogatec, Dobovec ali Središče ob Dravi, namesto Jelšan pa lahko izberejo mejni prehod Starod, predlagajo na prometno-informacijskem centru.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin