SiolNET. Avtomoto Novice
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Znova gneča na cestah

0,10

termometer

Mejni prehod
Foto: STA

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je nastal dvokilometrski zastoj na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji. Občasno zapirajo predor. Proti Kranjski Gori je priporočen že izvoz Jesenice/vzhod, Lipce.

Zastoji so tudi pred delovno zaporo proti Ljubljani med priključkom Jesenice vzhod in galerijo Moste (en kilometer), na podravski avtocesti pred mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški (dva kilometra), na štajerski avtocesti med priključkom Celje/vzhod in počivališčem Zima proti Mariboru (en kilometer) ter na cesti proti Hrvaški pred mejnim prehodom Jelšane (tri kilometre).

Na mejnih prehodih Dobovec, Jelšane in Gruškovje čakajo vozniki osebnih vozil pri vstopu v Slovenijo približno dve uri in pol, na Dragonji in Obrežju pa približno eno uro, približno uro in pol na Obrežju za vstop čakajo tudi vozniki avtobusov. Na Jelšanah in Gruškovju čakajo vozniki osebnih vozil pri izstopu približno uro in pol, na Dragonji in Obrežju pa približno pol ure, približno pol ure pri izstopu na Obrežju čakajo tudi vozniki avtobusov.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin