Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 1. 2019,
10.01

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek BMW

Ponedeljek, 14. 1. 2019, 10.01

5 let, 3 mesece

Zimske radosti na meji mogočega: BMW xDrive zimska arena

Oglasno sporočilo
BMW

Februarja boste na Pokljuki lahko doživeli neomejeno svobodo tehnologije BMW xDrive in na snežnem terenu preizkusili vse zmogljivosti, ki jih v sebi skrivajo modeli BMW X.

Na Pokljuko prihaja ekskluzivna izkušnja vrhunske tehnologije: BMW xDrive ZIMSKA ARENA. Sredi idilične zimske pravljice vas čakajo adrenalinske vozne izkušnje, ki vam bodo pognale kri po žilah.

Odkrijte svojo divjo stran na gorskem poligonu xDrive, drznite si več na snežnem poligonu z BMW X2 in preizkusite meje mogočega v ekstremnih razmerah z novim BMW X5.

BMW | Foto:

Ekskluzivno BMW-doživetje

Dogodek bo potekal februarja med konci tedna, poleg adrenalinskih poligonov in celotne flote BMW X pa vključuje še celo vrsto raznolikih in zanimivih aktivnosti.

Prepustite se ekskluzivnemu BMW-razvajanju na panoramski vožnji po čarobnih zasneženih pokrajinah, udeležite se predstavitve biatlona, preizkusite raznovrstne lokalne specialitete izkušenih mojstrov ter se vključite še v mnogo drugih zanimivih in ekskluzivnih aktivnosti.

BMW | Foto:

Pravljični konec tedna z družino

Na Pokljuko lahko pripeljete vso družino, saj je poskrbljeno tudi za otroški program, ki ga bodo vodili izkušeni animatorji. Tako tudi na vaše malčke čakajo številne zabavne avanture.

BMW | Foto:

Obiščite BMW xDrive ZIMSKO ARENO

BMW xDrive ZIMSKA ARENA bo na Pokljuki na izbrane datume.

Med naštetimi termini izberite svojega in se prijavite na BMW xDrive ZIMSKO ARENO. Brezplačno prijavo lahko oddate na tej povezavi.

Naročnik oglasnega sporočila je BMW.

Ne spreglejte