SiolNET. Avtomoto Novice
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ukrep proti koroni: avto dostavili v plastičnem mehurčku #foto

0,10

termometer

Tata motors
Foto: Tata Group

V času epidemije covid-19 smo se navadili na marsikatero novost in v letošnjem letu naleteli tudi na kakšno neumnost, a indijski proizvajalec Tata je šel še korak dlje. Svoje nove avtomobile pred dostavo namreč oblečejo v varnostni plastični balonček in s tem preprečijo nadaljnje širjenje virusa, čeprav vsak avto pred predajo v celoti dezinficirajo.

Indijski proizvajalec avtov Tata noče ničesar prepustiti naključju. Epidemija je dodobra pretresla njihovo prodajo avtov, zato zdaj kupce nagovarjajo z novo rešitvijo - plastičnim varnostnim mehurčkom. Vanj parkirajo dezinficiran novi avtomobil in ga v zaščitnem mehurčku dostavijo končnemu kupcu.

Ali je takšen način uspešen, ne ve nihče

Že avgusta so pri Tati zagnali poseben program, v katerem so vsak na novo izdelan avto pred predajo v celoti očistili in dezinficirali. Očitno je bilo nove kupce še vedno strah, zato so uvedli to novo rešitev. S plastičnim varnostnim mehurčkom preprečijo stik avta z drugimi osebami ter prenos novega koronavirusa z okuženih oseb na avto in kasneje z avta na novega kupca.

Je potreben varnostni plastični mehurček?

  • Da, potrebno je ukrotiti širjenje virusa 21
  • Ne, še več nepotrebne plastike na svetu 68
  • Dovolj bi bila le dezinfekcija avta 35
Oddanih 124 glasov

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin