Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ciril Komotar

Četrtek,
12. 5. 2016,
15.21

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

1

Natisni članek

Športni Avtomoto

Četrtek, 12. 5. 2016, 15.21

6 let, 7 mesecev

Top Gear: nov napovednik za najbolj težko pričakovan avtomobilski šov

Ciril Komotar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

1

Top gear napovednik | Foto YouTube

Foto: YouTube

Novi Top Gear - drugi napovednik najbolj težko pričakovane avtomobilske oddaje, poln dima, kričanja, dirkanja in smejanja. Viper z brzostrelko na strehi? Seveda. Obračun z bojnim letalom? Prav tako. Clarkson, May in Hammod bodo imeli trdo konkurenco.

Jenson Button: Raje bi vozil jaz!

Ustvarjalci oddaje so na svojem YouTube kanalu objavili nov, tokrat daljši napovednik nove sezone oddaje Top Gear, v katerem ne manjka hitrih avtomobilov, glasnega kričanja in tragikomičnih vložkov. Morda je treba izpostaviti tistega, v katerem glavni voditelj oddaje, Chris Evans, bruha nekaj rdečega (bojda so bile jagode), ali pa trenutek, v katerem Jenson Button med hitro vožnjo jasno predlaga, ali ne bi raje on sedel za volan.

Minuta in 45 sekund avtomobilske modre krvi ...

V minuto in 45 sekund dolgem napovedniku so avtomobilske zvezde raznolike – od zelenega McLarna 675 LT (long tail), novega forda mustanga, brutalnega Viperja in hitre corvette s strojnicami na strehi (to bo še zanimivo), audija R8, ferrarija F12 tdf, ki ga vozi Chris Harris, seveda pa ne manjka tudi bolj ali manj razburljivih posebnežev – Mat Leblanc "uživa" v vozilu robin reliant, na dirkališču Yas Marina v Abu Dhabiju so preganjali civilni dirkalnik Aston Martina – vulcan, nad asfaltom so se znašali s pošastno predelavo mustanga, s katerim je gume v Los Angelesu kuril Ken Block in Top Gear ne bi bil Top Gear, če v prvo sezono po Clarksonu ne bi vključili obračuna z bojnim letalom F18 hornet ...

 

Ali menite, da bo novi, sveži ekipi avtomobilskega BBC TV šova Top gear uspelo preseči karizmo in popularnost voditeljske trojice Clarkson, May in Hammond?

  • Da, saj je tudi nova ekipa zelo skrbno izbrana.
    8,85 %
    20 glasov
  • Ne, ker Top Gear brez njih ne bo več izviren.
    76,55 %
    173 glasov
  • Nima mnenja, si bom pa ogledal novo serijo.
    14,60 %
    33 glasov
Oddanih 226 glasov
Na Avtomotu se sprašujemo, kdo bo potegnil daljšo v očitno epskem dvoboju avtomobilskih oddaj – Top Gear ali oddaja The Grand Tour, v kateri se bo združila odpadniška trojica – Clarkson, Hammond in May, ki jo bo predvajal Amazon. | Foto: Na Avtomotu se sprašujemo, kdo bo potegnil daljšo v očitno epskem dvoboju avtomobilskih oddaj – Top Gear ali oddaja The Grand Tour, v kateri se bo združila odpadniška trojica – Clarkson, Hammond in May, ki jo bo predvajal Amazon.
Ne spreglejte