SiolNET. Avtomoto Novice
2,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Revoz zaposluje: delavce iščejo tudi v Ljubljani, Celju, Trbovljah …

2,85

termometer

V Revozu še naprej iščejo novo delovno silo, in sicer vse od Novega mesta do Celja, Ljubljane in Trbovelj. Zaradi povečanega obsega proizvodnje bodo potrebovali tudi 50 dodatnih viličaristov.

V Novo mesto se letos spet vrača proizvodnja renault clia. V Novo mesto se letos spet vrača proizvodnja renault clia. Foto: Reuters

Letos so zaposlili 233 agencijskih delavcev

V Revozu bodo proizvodnji renaulta twinga in smarta forfour (tudi v električni različici) letos spet dodali tudi proizvodnjo novega clia. Januarja so zato v Novem mestu prek dveh izbranih agencij zaposlili 233 agencijskih delavcev, dodatnih 150 pa jih je še v postopku zaposlitve.

"Da bi zagotovili kader, ki ga Revoz potrebuje, že od oktobra lani pospešeno izvajamo nabor brezposelnih, ki bi bili primerni za zaposlitev. To pomeni, da smo o možnostih zaposlovanja v tem podjetju informirali skoraj 12 tisoč brezposelnih, postopki informiranja in motiviranja pa se še nadaljujejo, saj bo Revoz tudi v prihodnjih mesecih zaradi povečanega obsega dela v dnevni in nočni izmeni potreboval nove delavce," sporočajo z Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje, kjer izpostavljajo tudi Revozovo potrebo po 50 dodatnih viličaristih.  

Začetnikom bruto plača 910 evrov

Kandidate tako še naprej iščejo na širšem območju Novega mesta, poleg tega pa še na območju Celja, Trbovelj, Sevnice in Ljubljane s širšo okolico. Revoz namreč delavcem omogoča organiziran avtobusni prevoz tudi iz drugih okolij.

Začetnikom ponujajo plačo 910 evrov bruto, kar je približno slovenska neto minimalna plača. Posebej jim plačajo tudi vse nadure in izplačajo regres, zaposleni pa so soudeleženi tudi pri nagradi za uspešnost, obljubljajo v Revozu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 56
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin