Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 1. 2018,
10.01

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

range rover Land Rover Avtosalon Ženeva 2018

Sreda, 24. 1. 2018, 10.01

6 let, 2 meseca

Prihaja novi range rover: dvoje vrat in kupejevske linije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Land rover bo v Ženevi razkril novi model range rover, ki se bo le z dvojimi vrati poklonil prvi generaciji tega legendarnega prestižnega terenca. Zbiratelje navdušuje še podatek, da bodo Britanci izdelali le 999 avtomobilov.

Za zdaj so pri Land Roverju pokazali le potniško kabino, ki pa je naravnost fantastična. Štirje individualni sedeži, razdeljeni z dolgo osrednjo konzolo in oblečeni v usnje, so prava paša za oči. Celoten avtomobil bodo razkrili na avtosalonu v Ženevi. | Foto: Land Rover Za zdaj so pri Land Roverju pokazali le potniško kabino, ki pa je naravnost fantastična. Štirje individualni sedeži, razdeljeni z dolgo osrednjo konzolo in oblečeni v usnje, so prava paša za oči. Celoten avtomobil bodo razkrili na avtosalonu v Ženevi. Foto: Land Rover

Prvi prestižni terenec z le enim parom vrat?

Za izdelavo omejene serije avtomobilov bodo poskrbeli v posebni diviziji Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations. Pravemu posebnežu v svetu avtomobilizma bodo ob prihodu na trg nadeli oznako prvi prestižni SUV na svetu, ki ima le dvoje vrat. Britanci so s prvo fotografijo močno dvignili pričakovanja, toda za zdaj pri znamki ostajajo zelo skrivnostni.

Fotografija notranjosti razkriva ekskluzivno potniško kabino, kjer kraljujeta usnje in les. Z dolgo osrednjo konzolo, ki razdeli sprednja in zadnja sedeža, so še poudarili občutek prestiža.

Poklon prvotnemu range roverju

Pri Land Roverju se bodo z modelom poklonili originalnemu range roverju, ki so ga leta 1970 predstavili z le enim parom vrat. Izdelali bodo le 999 avtomobilov, ki pa bodo na srečo premožnih kupcev na voljo na vseh trgih, kjer svoja vozila prodaja skupina Jaguar Land Rover.

Dvovratni koncept range stormer je že leta 2004 napovedal model range rover SV coupe. | Foto: Land Rover Dvovratni koncept range stormer je že leta 2004 napovedal model range rover SV coupe. Foto: Land Rover

Ne spreglejte