Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 5. 2017,
8.08

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Autocommerce

Natisni članek

advertorial Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred A Mercedes-Benz razred B Mercedes CLA Mercedes CLA Shooting Brake

Sreda, 31. 5. 2017, 8.08

2 meseca, 2 tedna

Mercedes-Benz je bolj dosegljiv, kot si mislite

Vsebino omogoča Autocommerce
Mercedes-Benz GLA

Mercedes je nedvomno sinonim nemške izpopolnjenosti – na področju udobja in estetike, predvsem pa na področju varnosti. In Mercedes je danes še bolj na dosegu roke. 

Mercedes-Benz je sinonim nemške kakovosti in avtomobilske kakovosti, predvsem pa je avtomobilska znamka, ki se je vedno znala prilagoditi razmeram na trgu in željam kupca. Zato je Mercedes-Benz lani postala najuspešnejša premium znamka na avtomobilskem trgu.

Mercedes-Benz za mnoge predstavlja tudi prvi stik s premium razredom

Tak dosežek ne bi bil mogoč brez odličnega predvidevanja želja voznikov. Avtomobili znamke Mercedes-Benz so postali tisti avtomobili, o katerih sanjajo tudi mlajši vozniki, vstopni modeli znamke pa so postali odličen magnet za nove kupce. To omogoča finančno ugodno postavljen obseg vozil, ki jih lahko kupec tako opremsko kot tudi finančno prilagodi svojim potrebam.

Kateri razred bi izbrali zase? Izberite Mercedes, ki se najbolj poda vašemu življenjskemu slogu, zapeljite se na testno vožnjo in se prepričajte, zakaj je Mercedes vedno razred zase. 

Avtomobilska ponudba je danes raznolika kot še nikoli

Od najmanjšega kompaktnega lepotca razreda A, ki zagotavlja avantgardno urbano izkušnjo, do večno športno-elegantnega coupeja CLA ali prostornega razreda B: Mercedes ima prvovrstno rešitev za vsakega izmed vas – tako v iskanju raznolikih voznih in uporabniških izkušenj kot pri zagotavljanju najboljše varnosti.

Tudi dimenzijsko najmanjši avtomobili so dobili izvedbe crossover z resnimi terenskimi zmogljivostmi, nato pa ponudba raste do večjih športnih terencev in njihovih izvedb s priljubljenimi kupejevskimi linijami. Rdeča nit filozofije Mercedes-Benza pa je avtomobile ponuditi tudi širšim množicam voznikov in v ta namen podirajo meje marsikaterega stereotipa.

Mercedes kraljuje na vsakem ovinku: varno in udobno brez kompromisov

Mercedes je vedno prava izbira ne glede na to, kakšna so vaša pričakovanja – visoki standardi pri inženirjih Mercedes-Benz vedno ostajajo na najvišji ravni in prav iskanje avantgardnih in izpopolnjenih tehnoloških rešitev z vidika varnosti Mercedes postavlja na piedestal varnih avtomobilov. 

Razred B, najbolj prostoren od vseh kompaktnih vozil Mercedes-Benz. Pripravljen na vse pustolovščine, je lahko vaš že od 19.990 evrov - z varnostno opremo serijsko. | Foto: Razred B, najbolj prostoren od vseh kompaktnih vozil Mercedes-Benz. Pripravljen na vse pustolovščine, je lahko vaš že od 19.990 evrov - z varnostno opremo serijsko.

Mercedes-Benz ne dela razlik, od najmanjših kompaktnih vozil do največjih limuzin - vsi razredi so opremljeni z najboljšimi asistenčnimi paketi, ki resnično zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti na vseh ravneh vožnje. Takšne standarde lahko dobite samo pri tem nemškem velikanu.

Pot, ki so jo razvojni strokovnjaki opravili v podjetju Mercedes-Benz, traja že 130 let in prav te izkušnje so botrovale k temu, da  so njihovi avtomobili pojem brezpogojnega udobja in varnosti. Njihova vizija po izpopolnjeni varnosti jih potiska naprej, vedno korak pred konkurenco. 

Mercedes-Benz ima pri razvoju svojih avtomobilov prednostno nalogo – zagotoviti popolno varnost. Od trenutka, ko boste zapeljali iz svoje garaže, bo na preži in bo spremljal vašo vožnjo, vas opozarjal in aktivno sodeloval pri preprečevanju trka. Če pa se vendarle zgodi neizogibna nesreča, bodo njegovi varnostni sistemi preprečili najhujše. 

Coupe CLA je lahko vaš že za 24.900 evrov. Estetsko dovršen in z najboljšimi varnostnimi sistemi serijsko. | Foto: Coupe CLA je lahko vaš že za 24.900 evrov. Estetsko dovršen in z najboljšimi varnostnimi sistemi serijsko.

V vsakem Mercedesu - najbolj zanesljivi varnostni sistemi 

Najvišji standardi na področju avtomobilske varnosti so pri Mercedesu vključeni serijsko: 

#Sistem za aktivno preprečevanje čelnega trka Active Brake Assist

Mercedes čuti in vidi tudi tisto, kar ni dostopno vašim čutom. Predstavlja pravo definicijo pametnega avtomobila, saj posreduje, ko zazna nevarnost. 

Sistem voznika v nevarnem položaju opozori z optičnimi in zvočnimi signali in po potrebi sproži delno zaviranje, tako da voznik lažje ustavi vozilo. Opozorilo se sproži tudi v primeru zaznane nevarnosti naleta zaradi počasneje vozečega sprednjega vozila. 

Attention Assist | Foto: #Asistent za opozarjanje na utrujenost voznika Attention Assist

Nezmotljivi pomočnik, ki bo z analizo vaše vožnje zaznal, kdaj ste utrujeni in potrebujete odmor med vožnjo. 
Ta sistem poveča varnost vožnje, zlasti na dolgih poteh in med nočno vožnjo. Asistent pazljivosti Attention Assist na podlagi voznikovega krmiljenja zazna najočitnejše znake utrujenosti in nepazljivosti ter voznika vizualno in zvočno opozori, kadar obstaja nevarnost za sekundni spanec.

#Tempomat

Napredni sistem radarskega tempomata vidi 250 metrov pred voznikom, nikoli ni utrujen ali nezbran. Njegova glavna naloga je, da sam uravnava razdaljo glede na nastavljeno hitrost in zaviranje. Poskrbi, da boste ostali zbrani prav v vseh situacijah v cestnem prometu in boste varno prispeli na cilj.

#Pritrdišča za zadnja sedeža ISOFIX
Najmlajši sopotniki bodo ves čas potovali v varnem objemu svojih avtosedežev, ki jih boste samo z enim klikom varno pripeli na sedež avtomobila.

Varnost, dizajn, zmogljivost in okolje – to so vodila, s katerimi bo Mercedes-Benz še naprej postavljal nove temelje in upravičeno potrjeval svojo vlogo velikana. | Foto: Varnost, dizajn, zmogljivost in okolje – to so vodila, s katerimi bo Mercedes-Benz še naprej postavljal nove temelje in upravičeno potrjeval svojo vlogo velikana.

V vsakem Mercedesu – najbolj izpopolnjena tehnologija

Udobje in visokotehnološke rešitve, ki jih pri Mercedes-Benzu ponujajo serijsko, bodo vsako vašo vožnjo spremenile v prav posebno doživetje:

# Gumb za zagon Keyless-go: motor preprosto zaženete s pritiskom gumba – s tem sistemom za avtorizacijo vožnje lahko motor zaženete in izklopite zgolj z elektronskim ključem. Zadostuje že pritisk tipke za zagon/zaustavitev v zagonski ključavnici pri sočasno pritisnjenem zavornem padalu.

# Radio Audio 20 z barvnim zaslonom: prava glasbena izkušnja, ki bo vašim potovanjem dodala pravi zagon.

# Prostoročno telefoniranje z vmesnikom Bluetooth in vmesnikom USB: pogovarjajte se varno, vaša vožnja ostaja osredotočena.

Pri Mercedes-Benzu zagotavljajo, da je vsak njihov avtomobil narejen z ljubeznijo, in to boste začutili že prvič, ko se boste usedli vanj. Najprej vas bodo presunili neverjetna estetska harmonija in detajli, ki niso le paša za oči, ampak prepričajo predvsem z uporabniškega vidika.

 

Mercedes | Foto: Poglejte bliže - Mercedes je pomislil na vse

Ne glede na to, kateri razred se najbolj poda vašemu značaju ali celo življenjskemu slogu, bo Mercedes nedvomno našel svoje mesto v vašem srcu.

Udobna vožnja, varnost in funkcionalnost so pogoji, ki hitro zlezejo pod kožo. In ko se boste prvič zagledali vanj, boste vedeli, da ste izbrali pravega. Po prvi vožnji vas bo popolnoma prevzel, tudi zaradi neverjetno funkcionalnih detajlov, ki jih lahko opcijsko popolnoma prilagajate svojim željam. 

Zakaj tudi v vašo garažo spada Mercedes

Predstavljajte si, kako bi lahko bila videti vaša naslednja poslovna pot, vožnja po urbanih ulicah evropskih prestolnic ali vaš naslednji družinski pobeg v neznano:

Udobje – tudi po dolgi vožnji ali v najbolj oddaljenih stranpoteh.

Brezskrbnost – zaupate in veste, da bo vaš novi Mercedes poskrbel za najvišjo raven varnosti.

Zabava – z multifunkcionalnimi rešitvami, ki bodo zabavale tudi najmlajše potnike.


To niso sanje, Mercedes je od zdaj še bolj dostopen: izbrani modeli kompaktnih razredov A, B, CLA, CLA Shooting Brake in prenovljenega GLA so na voljo po ugodnih cenah. Izberite svoj najljubši razred in ga odpeljite v svojo garažo.
 

Izbrani modeli razreda A že od 20.500 evrov
Kompaktni športni malček ima vse odlike velikega avtomobila.


Mercedes-Benz razred A | Foto: Osnovna cena: 25.670 evrov
Cena s prihrankom: 20.500 evrov
Mesečni obrok že za 199 evrov
Vaš prihranek: 5.170 evrov


Akcija vključuje bogato dodatno opremo:
- paket opreme Standard
- radio Audio 20 CD z vključeno predpripravo za Garmin Map Pilot
- 20,30-centimetrski (8'') medijski prikazovalnik
- pilot za parkiranje PARKTRONIC s senzorji spredaj in zadaj
- stikalo Dynamic select za izbiro načina vožnje: Eco, Comfort, Sport, Individual
- paket za sedežno udobje
- tempomat
- funkcijo za zagon vozila Keyless-Go

Prijavite se na testno vožnjo

 

Izbrani modeli razreda B že od 19.990 evrov 
Športen videz in živahen značaj, ki se kaže v številnih različicah opreme in opcijskih oblikovanih paketih.

Mercedes-Benz razred B | Foto: Osnovna cena: 25.170 evrov
Cena s prihrankom: 19.990 evrov
Mesečni obrok že za 194 evrov
Vaš prihranek: 5.180 evrov

Akcija vključuje bogato dodatno opremo:
- paket opreme Standard
- kamera za vzvratno vožnjo
- usnjen večfunkcijski volan
- paket za sedežno udobje
- tempomat
- funkcijo za zagon vozila Keyless-Go

Prijavite se na testno vožnjo

 

Izbrani modeli CLA že od 24.900 evrov
Eleganten, izklesan in atletsko dovršen je prava paša za oči.

Mercedes CLA | Foto: Osnovna cena: 29.740 evrov
Cena s prihrankom: 24.900 evrov
Mesečni obrok že za 240 evrov
Vaš prihranek: 4.840 evrov

Akcija vključuje bogato dodatno opremo:
- paket opreme Standard
- radio Audio 20 CD
- pilot za parkiranje s senzorji PARKTRONIC spredaj in zadaj
- usnjen volan
- paket za sedežno udobje
- funkcijo za zagon vozila Keyless-Go

Prijavite se na testno vožnjo

 

Izbrani modeli CLA Shooting Brake že od 25.500 evrov
Avantgardni dizajn, prostornost in zanesljivost na vsakem koraku.

Mercedes CLA Shooting Brake | Foto: Osnovna cena: 32.610 evrov
Cena s prihrankom: 26.500  evrov
Mesečni obrok že za 245 evrov
Vaš prihranek: 6.110 evrov

Akcija vključuje bogato dodatno opremo:
- pilot za parkiranje s senzorji PARKTRONIC spredaj in zadaj
- usnjen volan
- paket za sedežno udobje

Prijavite se na testno vožnjo

 

Izbrani modeli GLA že od 24.900 evrov
Nov dizajn, nova želja po pustolovskem odklopu.

Prenovljeni mercedes GLA | Foto: Mercedes-Benz Foto: Mercedes-Benz Cena z obvezno dodatno opremo: 30.360 evrov
Cena s prihrankom: 24.900 evrov
Mesečni obrok že za 240 evrov
Vaš prihranek: 5.460 evrov

Akcija vključuje dodatno opremo:
- paket Style 
- usnjen večfunkcijski volan
- paket za sedežno udobje
- tempomat
- funkcijo za zagon vozila Keyless-Go
- pilot za parkiranje s senzorji PARKTRONIC spredaj in zadaj


Prijavite se na testno vožnjo

Še vedno Mercedes – prebrskajte po bazi rabljenih Mercedesov

Mercedes | Foto:

Tudi v Sloveniji lahko kupujete rabljena vozila, ki nosijo mednarodno priznan pečat ProvenExclusivity, ta deluje v več kot dvajsetih državah po vsem svetu.

ProvenExclusivity predstavlja certificirana rabljena vozila, ki jih Mercedes-Benz preveri pod natanko določenimi kriteriji, zadevajo pa oceno vrednosti, kakovosti in jamstva.

Prednosti ob nakupu vozila Mercedes-Benz v centrih ProvenExclusivity:

- vozila, stara največ pet let, z največ 120 tisoč prevoženimi kilometri
- enoletno jamstvo
- znana zgodovina vozila
- redno servisirano vozilo na pooblaščenem servisu
- več kot pet tisoč kilometrov oziroma štiri mesece do naslednjega servisa
- možnost testne vožnje
- ugodno financiranje in zavarovanje vozil
- odkup vozil staro za ProvenExclusivity
- strokovno pregledano vozilo

Preverite ponudbo rabljenih vozil znamke Mercedes.

Ne spreglejte