SiolNET.
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vabljeni v filmski kotiček Telekoma Slovenije, ponosnega pokrovitelja 25. Liffa!

1

termometer

Telekom Slovenije vas v času 25. Liffa znova vabi v drugo preddverje Cankarjevega doma, kjer si boste lahko brezplačno ogledali filme, ki so v preteklih letih navduševali obiskovalce festivala.

Začel se je 25. ljubljanski mednarodni filmski festival Liffe, ki bo ljubiteljem sedme umetnosti do 23. novembra postregel z več kot stotimi filmi. Ker pa dobrih filmov ni nikoli preveč, vam bo glavni pokrovitelj festivala Telekom Slovenije na ogled ponudi več kot 40 festivalskih uspešnic, ki so pomagale pisati četrtstoletno zgodovino Liffa.

V kotičku Telekoma Slovenije, ki bo v drugem preddverju Cankarjevega doma, si boste med drugim lahko ogledali z zlatimi palmami nagrajene mojstrovine Pianist, Ljubezen in Adelino življenje, dva prejemnika vodomca (Lakota in Zaklonišče), s tujejezičnim oskarjem nagrajeno italijansko Neskončno lepoto, ki je bila razglašena za najboljši evropski film preteklega leta, ter oba celovečerca Mitje Okorna: Tu pa tam in Pisma sv. Nikolaju.

Število prostih mest na projekcijah je omejeno, a naj vas ne skrbi, če boste kakšen film zamudili. Vsi filmi vas čakajo v videoteki DKino na SiOL TV. Zbrani so v kategoriji Liffe, ki jo boste našli na programskih mestih 5 (DKino Hiti) in 200 (DKino). Za še več zanimivih filmov pa pobrskajte po katalogu video vsebin na SiOL TV.

In ne pozabite – v videoteki DKino filmski festival traja vse dni v letu!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin