Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 7. 2024,
21.12

Osveženo pred

2 tedna, 3 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,64
porod poporodno obdobje Nika Vlahovič

Natisni članek

Torek, 9. 7. 2024, 21.12

2 tedna, 3 dni

Slovenska vplivnica slaba dva meseca po porodu delila fotografijo #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,64
Nika Vlahovič |  Nika Vlahovič je slaba dva meseca po rojstvu hčerke delila poporodno fotografijo. | Foto Instagram/Nika Vlahovič

Nika Vlahovič je slaba dva meseca po rojstvu hčerke delila poporodno fotografijo.

Foto: Instagram/Nika Vlahovič

Slovenska vplivnica Nika Vlahovič je na svojem Instagramu delila fotografijo svojega poporodnega telesa. Čeprav ji je bilo, kot je zapisala, fotografijo nerodno objaviti, pa so jo njeni oboževalci pozdravili z navdušenjem.

Nika Vlahovič se je z možem Markom Vlahovičem, sicer sinom glasbenika Mikija Vlahoviča, 19. maja razveselila rojstva njune prvorojenke Ille. Novopečeni očka Mark, ki se tudi glasbeno udejstvuje, je njeno ime razkril v svoji pesmi Nostalgia. Spletna vplivnica pa se je slaba dva meseca po porodu na svojem Instagramu odločila deliti svojo poporodno postavo, ob delitvi katere ji je bilo, kot je zapisala sama, kar malo nerodno.

"Poporodno telo – drugačno, kakor je bilo prej, tako da mi je malo nerodno tole objaviti, ampak veš kaj, sem pa vseeno nanj ponosna, ker vem, kako amazing je dejstvo, da sem v sebi nosila najin največji zakladek," je Vlahovičeva zapisala ob fotografiji.

Da slaba dva meseca po porodu izgleda izjemno, so ji pritrdili tudi njene oboževalke in oboževalci, ki so zapisali, da je čudovita in da ne vedo, zakaj ji je nerodno.

Nika in Mark Vlahovič sta par od leta 2019, večno zvestobo pa sta si obljubila pred dvema letoma v krogu ožjih družinskih članov.

Nika in Mark Vlahovič
Trendi Znana slovenska vplivneža sta postala starša

Oglejte si še:

Margot Robbie, Tom Ackerley
Trendi Margot Robbie pričakuje prvega otroka
Sepp Kuss
Sportal Sepp Kuss bo postal očka
Ne spreglejte