Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 3. 2024,
12.45

Osveženo pred

3 mesece, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,50

Natisni članek

Sacha Baron Cohen Rebel Wilson

Torek, 26. 3. 2024, 12.45

3 mesece, 3 tedne

Rebel Wilson trdi, da ji Sacha Baron Cohen grozi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,50
Rebel in Sacha | Rebel Wilson trdi, da ji Sacha Baron Cohen grozi. | Foto Guliverimage

Rebel Wilson trdi, da ji Sacha Baron Cohen grozi.

Foto: Guliverimage

Igralka Rebel Wilson namerava kmalu izdati svojo biografijo, v kateri je med drugim razkrila več neprijetnih podrobnosti o komiku Sachi Baronu Cohenu, ta pa naj bi ji zdaj zaradi teh zapisov grozil.

Avstralska igralka Rebel Wilson je prejšnji konec tedna razkrila, kakšna drama spremlja skorajšnji izid njene biografije. V objavi na instagramu, ki jo je pozneje izbrisala, je zapisala, da ji znani komik in igralec Sacha Baron Cohen prek odvetnikov in piarovcev grozi, potem ko je izvedel, da se je znašel v enem od poglavij njene knjige.

O svojih izkušnjah s komikom, ki je ustvaril nepozabna lika Borata in Ali G-ja, je igralka spregovorila že v preteklosti. Pred kakšnim desetletjem sta skupaj posnela film (Ne)Profesionalec (The Brothers Grimsby), ki se je v kinematografih odrezal porazno, Rebel Wilson pa je še pred premiero razlagala o nesporazumih z Baronom Cohenom.

Vztrajal pri goloti in prstu v zadnjici

Kot je dejala, jo je zvezdnik vztrajno nagovarjal, naj se pred kamerami sleče, česar ni hotela storiti, in na koncu so za gole prizore najeli dvojnico. Izjavila je tudi, da jo je Baron Cohen prepričeval, naj mu v zadnjem prizoru filma potisne prst v zadnjico, češ da bo to res smešno. "Na koncu sva sprejela kompromis, ker se nisem hotela obnašati kot diva, in sem pristala, da ga udarim po zadnjici," je povedala.

Kaj o Baronu Cohenu piše v njeni knjigi, ni razkrila, se je pa medtem v izjavi za Guardian oglasil on sam in odločno zavrnil navedbe o neprimernem obnašanju na snemanju, češ da obstaja kopica dokazov, posnetkov in izjav očividcev, da se tam ni dogajalo nič spornega. Obtožb o grožnjah pred izidom knjige ni komentiral.

Preberite še:

Rebel Wilson
Trendi Rebel Wilson na avdiciji za vlogo v novem Bondu
Rebel Wilson
Trendi Istospolno usmerjena igralka otroka dobila s pomočjo nadomestne matere #foto

 

Ne spreglejte