Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 6. 2023,
7.52

Osveženo pred

11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

bolečine PR članek

Torek, 20. 6. 2023, 7.52

11 mesecev

Ti čudežni kamni lahko premagajo bolečino

Oglasno sporočilo

Zahvaljujoč novi metodi lahko v le treh minutah občutite olajšanje bolečin, po sedmih dneh pa boste lahko odpravili tudi njihove vzroke.

grobally | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

Strokovnjaki so nedavno razkrili prelomno odkritje, ki bi lahko pripomoglo k izboljšanju življenja milijon Evropejcev z bolečinami v mišicah, sklepih in kosteh. Njihovo odkritje ne temelji na injekcijah, steroidih ali operacijah, ampak predstavlja povsem nov pristop k zdravljenju bolečin.

grobally | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

Ekipa strokovnjakov je nedavno dosegla izjemen preboj v boju proti bolečinam v mišicah, sklepih in kosteh. Ta terapija je že pokazala izjemne rezultate, kar dokazujejo zgodbe 56 tisoč bolnikov:

  • v treh minutah razbremeni vse bolečine – vključno z bolečinami v hrbtu, mišicah, sklepih, notranjih organih in migreno,
  • v sedmih dneh odstrani vse vzroke bolečine – razstruplja telo od toksinov, odpravlja vnetja in degeneracijo ter obnavlja vsako tkivo vašega telesa,
  • poleg tega pa odpravlja stres, vam daje energijo in vam omogoča enostavno hujšanje (od pet do deset kilogramov) – s tem pristopom lahko svoje telo pomladite za približno 15–20 let.

To izjemno novico lahko delimo s tisoči Slovenci, ki se spopadajo z bolečinami v sklepih in udih ter pogosto izgubijo upanje za hitro okrevanje. Da bi bili stoodstotno brez bolečin, ni treba jemati škodljivih tablet. Čas je, da vsak Slovenec spozna resnico ...

grobally | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

V samo sedmih dneh lahko klinično ustavite vzrok za vse vrste bolečin

Nov pristop k boju proti bolečinam v mišicah, sklepih in kosteh temelji na uporabi posebne vrste magnetoterapije, ki vključuje uporabo himalajskih magnetnih kamnov, imenovanih nubi. Ti kamni so iz edinstvenih mineralov, ki oddajajo terapevtsko magnetno polje.

Prvič so učinke teh kamnov opazili pri nepalskih plemenih, ki so jih uporabljali za lajšanje različnih vrst bolečin ter za spodbujanje naravnega mehanizma celične regeneracije.

Nedavna poglobljena laboratorijska študija v Scrantonu je pokazala izjemne učinke tega redkega minerala na človeško telo na treh pomembnih ravneh.

  • Povečuje mikrocirkulacijo v celicah – zagotavlja 380 odstotkov hitrejšo regeneracijo tkiv, vlaken in kit.
  • Blokira receptorje za bolečino – zmanjšuje občutek bolečine zaradi vremenskih sprememb ter odziva na mraz ali vročino.
  • Obnovi limfni pretok – odpravlja otekline in zmanjšuje vnetja.

grobally | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC V primeru zlomov, pretrganih kit ali zvitih sklepnih ovojnic je nujen kirurški poseg. Če pa se spopadate z bolečinami zaradi sklepnih obolenj ali težav z mišicami ali hrbtom, je terapija z magnetnimi kamni nubi prava rešitev za vas. Njeni učinki so dobri.

A biti morate izjemno previdni, saj se na internetu pojavlja vse več ponaredkov teh mineralov, ki dejansko nimajo nobenih terapevtskih učinkov.

Izognite se prevaram. Uradni distributer te nove metode ponuja trojno jamstvo za zadovoljstvo: izvirnost, kakovost in stoodstotno zadovoljstvo.

Naročnik oglasne vsebine je Grobally LLC.

Ne spreglejte