SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Sarajevski filmski festival – režiser šokiral občinstvo z novim videzom!

LipoDiet |  | Foto:
Oglasno sporočilo

Sarajevski režiser Pjer Žalica, avtor filma Praznik dela, je imel privilegij zapreti letošnji 28. filmski festival v Sarajevu (SFF). Poleg tega, da je posnel odličen film, je režiser vse prisotne navdušil s svojo novo podobo, saj je Pjer Žalica v nekaj mesecih z "izposojo" liposukcijske diete od Kolinde Grabar Kitarović izgubil kar 60 kilogramov.

Režiser je za premiero filma shujšal 60 kilogramov

Čeprav smo vajeni, da igralci delajo preobrazbe za različne vloge v filmih, se je režiser tokrat preobrazil do neprepoznavnosti. Med snemanjem filma v Sarajevu se je držal posebne diete, s katero je izgubil kar 60 kilogramov! Če pa Pjera Žalico vprašate, kaj je bil njegov največji uspeh v zadnjem letu, bo brez zadržkov rekel: liposukcijska dieta, ki mu je spremenila življenje. Zato se je na festivalu poleg filmov pogosto govorilo tudi o dieti, saj so mnogi na rdeči preprogi blesteli s svojim novim videzom. Skupaj s Pjerom so se diete držali nekateri igralci iz filma, med drugim njegova žena, igralka Jasna Žalica, ki je zaslovela z vlogo Šefike v priljubljeni seriji Nor, zmeden, normalen, rezultat pa je bil 15 kilogramov manj. Da je dieta postala priljubljena med igralci, potrjuje tudi zgodba igralca iz BiH Damirja Kusture, ki je v šestih mesecih shujšal 60 kilogramov. Govori se tudi o številnih hrvaških zvezdnicah, pa tudi o igralcih iz Hollywooda, ki so preizkusili liposukcijsko dieto.

LipoDiet | Foto:

Kaj je liposukcijska dieta?

Ta priljubljena shujševalna metoda temelji na živilih, ki spadajo v sredozemsko prehrano, protokol pa je zasnovan kot kratkotrajni poseg v odvečno telesno težo. Poleg rib, mesa, zelenjave in oljčnega olja so uporabljene posebne rastlinske vlaknine, ki prispevajo k občutku sitosti, in aminokisline, ki ohranjajo mišično maso. Klinični testi diete so potrdili, da nima negativnih učinkov na zdravje, v dveh tednih pa omogoča zmanjšanje maščobnih zalog za devet odstotkov. Protokol je poimenovan liposukcijska dieta.

LipoDiet | Foto:

Kako deluje program hitrega hujšanja?

"Liposukcijska dieta deluje na principu prisile telesa, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami. Presnovna pretvorba maščobe v energijo poteka s pomočjo protokola, ki vključuje sredozemsko prehrano in pripomočke za hujšanje, ki vam omogočajo, da ne čutite lakote, da se ne dogajajo padci energije in sladkorja v krvi, prve rezultate pa vidite že po 48 urah," pojasnjuje Giovanni Mandra, avtor diete. Osebno je pomagal izgubiti odvečno težo številnim zvezdnikom, med drugim Kolindi Grabar Kitarović, Nedi Ukraden, Željku Samardžiću, Halidu Bešliću in nekaterim hollywoodskim zvezdam. "Z enim protokolom, ki traja 14 dni, lahko izgubite od sedem do deset odstotkov začetne telesne teže. Dieta je enostavna za uporabo in varna za vaše zdravje," trdi avtor.

LipoDiet | Foto:

Kako začeti protokol hujšanja?

Avtor diete ima odprte svetovalnice in dostopne diete v številnih evropskih državah, tudi v Sloveniji, center za pomoč uporabnikom pa je v Ljubljani. Izkoristite poletni popust, ki traja do konca avgusta. Vse, kar morate storiti, je, da pokličete International Health na 070 922 722 ali obiščete spletno stran www.LipoDIET.si. Ekipa International Health vas bo usmerila v vse podrobnosti programa in vas vodila skozi celoten proces hujšanja, naročite pa se lahko tudi na brezplačen osebni posvet z avtorjem diete v Ljubljani.


Naročnik oglasne vsebine je International Health. 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin