Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 6. 2022,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Digitalno zobozdravstvo VBO

Natisni članek

Vesna Kaloh Zvezde na off Zvezde na off Patricia Pangeršič zobje Premium zobna ščetka VBO zobna ščetka advertorial

Petek, 3. 6. 2022, 7.00

2 meseca, 2 tedna

ZVEZDE NA OFF

Patricia Pangeršič: "Skrivnost popolnega telesa je v spremembi življenjskega sloga"

Vsebino omogoča Digitalno zobozdravstvo VBO

Tokrat smo v "Zvezdah na off" obiskali osebno fitnes trenerko Patricio Pangeršič, ki s svojimi programi dosega zavidljive rezultate na področju preoblikovanja telesa in sprememb življenjskega sloga. Patricia Pangeršič je lastnica naziva Femme Fatale, ki le potrjuje njen trud pri tem, kar počne. Šport ji je blizu že iz otroštva, trenirala je tenis, košarko, ples, a se v nobenem od njih ni našla. Danes je njeno delo tudi njen hobi, saj v njem neznansko uživa. Razkrila nam je, kaj ji pomenijo pridobljeni nazivi, katere vaje bi moral delati vsak, v kakšne kopalke bo skočila to poletje ter tudi to, zakaj si večkrat dnevno očisti zobe.

Premium zobna ščetka VBO – plod slovenske inovativnosti in japonske tehnologije

Zagotovite si svojo zobno ščetko, na katero prisega tudi Patricia Pangeršič in ki ji zagotavlja sijoč in zdrav nasmeh v vsakem trenutku. Prepričajte se o njeni dokazano večji učinkovitosti pri odpravljanju oblog in zagotavljanju še čistejših zob.

Naročite jo v njihovi spletni trgovini!

VBO
Trendi Prva zobna ščetka na svetu s ščetinami iz črnega kremena, ki očisti zobe do 40 odstotkov bolje

V kopalnici preživi veliko časa

Pa ne zaradi mejkapa ali urejanja las, pač pa zaradi skrbi za svoje zobe. Ni težko opaziti, kako bleščeč je njen nasmeh. Že leto in pol nosi Invisaglin, nevidni zobni aparat, ki ji popravlja ugriz in postavlja zobe na svoje mesto. Patrica Pangeršič veliko časa nameni ustni higieni, zobe si očisti večkrat na dan. In ravno med tem opravilom jo je ujela tudi novinarka Tjaša Platovšek.

Patricia že nekaj časa prisega na Premium zobno ščetko VBO, ki jo je začela uporabljati po priporočilu svoje ortodontke dr. Vesne Kaloh. Ta jo je tudi razvila v sodelovanju z univerzo Kanagava na Japonskem.

Premium zobna ščetka VBO | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Dr. Vesna Kaloh je specialistka čeljustne in zobne ortopedije, večkrat nagrajena zobozdravnica in vodja ordinacije Digitalno zobozdravstvo VBO. V sodelovanju z dentalno univerzo Kanagava na Japonskem je razvila edinstveno zobno ščetko, ki dokazano do 40 odstotkov bolje očisti zobe v primerjavi z drugimi ščetkami. 

Pri njenem razvoju so sledili cilju, da razvijejo zobno ščetko, ki bo prodrla dovolj globoko, da se ne bodo pojavljala karies in vnetja. Z namenom, da bi ščetka čim bolj dosegla medzobne prostore, so ščetine ob straneh podaljšali. Glavo ščetke so zmanjšali, kar Premium zobni ščetki VBO omogoča enostaven dostop do sedmic in osmic. Ščetine so na mikroskopski ravni hrapave, saj vsebujejo črni kremen in zato bistveno bolje očistijo zobne obloge.

Ob uporabi Premium zobne ščetke VBO za resnično čiste zobe zobna krema ni nujno potrebna.  | Foto: Ana Kovač Ob uporabi Premium zobne ščetke VBO za resnično čiste zobe zobna krema ni nujno potrebna. Foto: Ana Kovač

VBO plakat | Foto: Premium zobna ščetka VBO je prva ščetka na svetu s ščetinami iz črnega kremena, ki dokazano* očisti zobe do 40 odstotkov bolje. Črni kremen, ruda, ki jo najdemo le na otoku Hokaido na Japonskem, namreč poskrbi za sproščanje negativnih ionov, kar zmanjša hitrost nastajanja novih zobnih oblog, zato je občutek čistejših zob dolgotrajnejši. Ščetine so optimalne dolžine, debeline in mehkobe ter so na koncu stanjšane, kar omogoča boljše čiščenje medzobnih in obzobnih prostorov. Glava ščetke je na koncu zožana, kar omogoča lažje čiščenje težje dostopnih zob. Zelo učinkovito jo lahko uporabljajo tudi tisti z ožjo čeljustjo.

Premium zobno ščetko VBO priporočajo tudi zobozdravniki in ortodonti z večletnimi izkušnjami. Strinjajo se, da zobna ščetka VBO ustreza vsemu tistemu, kar se jim kot izkušenim zobozdravnikom zdi ključno, ko gre za ustno higieno in zdravje zob.

VBO | Foto: Izberite svojo barvo Premium zobne ščetke VBO!

Osnovno vodilo razvoja je bilo ustvariti najučinkovitejšo zobno ščetko, ki očisti vse površine zoba. Premium zobna ščetka VBO to zmore, saj ima primerno obliko in velikost glave, da doseže tudi nepravilno postavljene in delno izrasle zobe. Stranske ščetine na vrhovih so stanjšane in podaljšane, da dosežejo težje dostopna mesta. Površine ščetin so zaradi impregniranega črnega kremena hrapave (na mikroskopski ravni), zato učinkoviteje odnašajo obloge kot klasične gladke ščetine.

Navdušenje nad športom se je začelo že v otroštvu

Z očetom sta hodila na košarkarske, hokejske in nogometne tekme. Trenirala je tenis, košarko, ples, a se navsezadnje ni našla v nobenem od teh. Danes neznansko uživa v svojem delu. Čeprav ni imela nikoli težav s prekomerno težo, so jo motile obloge na določenih mestih. Teh se je uspešno znebila in si pridobila postavo, ki si je želi marsikatera ženska. Je lastnica najbolj seksi zadnjice. A Patrica poudari, da so redni trening in skrb za zdravo in uravnoteženo prehrano že osem let njen vsakdan. Popolnega telesa ni pridobila čez noč, pač pa je posledica spremembe življenjskega sloga.

Patricia Pangeršič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Vsaka, ki se z njo in Fit Akademijo loti preobrazbe telesa, si mora najprej odgovoriti na vprašanje, zakaj se je tega lotila. Če je motiv v tem, da bo videti bolje od sosede ali znanke, obstaja verjetnost, da jo bo zelo hitro minila motivacija, ker bo telovadila iz napačnih razlogov.

Patricia Pangeršič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Svojo zobno ščetko naročite TUKAJ. >>>

Je fit poletno telo še dosegljivo?

Čeprav smo tik pred poletjem, Patricia Pangeršič pove, da še imamo čas, če želimo preoblikovati telo pred skokom v kopalke. Prve spremembe na telesu namreč lahko opazimo že po prvem tednu, ko vpeljemo nov način prehranjevanja – manj smo napihnjeni, prebava je boljša, več imamo energije in vse to vpliva na splošno dobro počutje. Ogromno torej še lahko naredimo pred poletjem.

Po ščetkanju s Premium zobno ščetko VBO bodo zobje bolj gladki, občutek čistih zob in ust pa bistveno daljši kot pri uporabi klasičnih zobnih ščetk. Čeprav so ščetine izjemno mehke, tudi po redni in vestni uporabi ne spremenijo svoje oblike. | Foto: Ana Kovač Po ščetkanju s Premium zobno ščetko VBO bodo zobje bolj gladki, občutek čistih zob in ust pa bistveno daljši kot pri uporabi klasičnih zobnih ščetk. Čeprav so ščetine izjemno mehke, tudi po redni in vestni uporabi ne spremenijo svoje oblike. Foto: Ana Kovač

Priporočljive vaje za vsakogar

Raztezne vaje bi morali izvajati večkrat tedensko, saj pripomorejo k večji gibčnosti telesa. Posledično lažje izvajamo tudi druge vaje in občutimo manj bolečin. Priporočljive vaje za vsakega, ki nima poškodb ali bolečin, so tudi počepi, sklece, vaje za hrbet in predvsem za zadnji del. Zadnje so pomembne, ker so mišice hrbta oz. zadnjega dela zaradi narave našega dela slabše natrenirane.

Patricia Pangeršič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

VBO, Dejan Vunjak
Trendi "Ni bilo preprosto stopiti v očetove čevlje in nadaljevati njegove poti" #intervju
Na spletni strani vbo.si se naročite na prvi digitalni pregled ali jim pišite na e-naslov info@vbo.si in si zagotovite popoln nasmeh!
Na družbenih omrežjih Digitalnega zobozdravstva VBO lahko preverite številne uspešne zgodbe.

FACEBOOK >>>
INSTAGRAM >>>
YOUTUBE >>>
TIK TOK >>>

* Raziskava Dentalne univerze Kanagawa, Japonska

Ne spreglejte