SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
 • Messenger
 • Messenger

OK! Memory – klinično dokazano izboljšanje spomina, pozornosti in koncentracije

Oglasno sporočilo

Se spopadate s pomanjkanjem koncentracije in slabim spominom? Vse bo OK, za vas imamo OK! Memory!

Živimo v času, ki od nas zahteva vedno več. Vsako sekundo smo podvrženi kupu informacij. Že vsakdanje življenje zahteva, da si zapomnimo celo vrsto drobnih, a pomembnih stvari. Pri vseh naših miselnih dejavnostih je ključnega pomena spomin, saj nam pomaga, da opravimo delo in še izboljšamo svojo učinkovitost.

Ko v glavi ne ostane nič

Če se za knjigami ali v službi težko zberete in vseskozi pozabljate, kam ste odložili ključ od avta ali očala, potem berite dalje. Na srečo lahko na svoje mentalne sposobnosti močno vplivamo na naraven način!

memory

Težave s koncentracijo in motnje pozornosti postajajo vse večji družbeni problem.

Strokovnjaki potrjujejo, da se predpisovanje zdravil za zdravljenje težav s koncentracijo in motenj pozornosti zadnja leta močno povečuje. Poleg tega je znano, da vsakemu človeku okoli 50. leta starosti naravno začne padati nivo koncentracije in spomina.

Toda ali so težave s koncentracijo in motnje pozornosti dejansko bolezen, ki potrebuje zdravljenje z zdravili, ali pa so nemara le posledica sodobnega življenjskega sloga in čedalje večjega števila zunanjih dražljajev?

Pri težavah s koncentracijo gre v osnovi za to, da nismo sposobni svojih misli osredotočiti na stvar ali vsebino, s katero se ukvarjamo, in naše misli odtavajo.

Zakaj pride do takšnih težav?

 • stres
 • pomanjkanje spanca
 • tesnobnost
 • prekomerno uživanje alkohola
 • depresija in anksioznost
 • prehrana
 • menopavza

Stres je pogosto glavni vzrok za motnje koncentracije in spomina!

Pogosto se nam zgodi, da smo se zaradi stresne situacije ali motečih dejavnikov nesposobni osredotočiti na neko stvar in takrat je možnost, da si bomo to stvar zapomnili, izredno majhna.

Ob stresu se izloča hormon kortizol, ki negativno deluje na možgane in lahko okvari možganske celice, kar povzroči motnje spomina in koncentracije.

Izboljšajte koncentracijo in presenetite s svojim odličnim spominom!  

Naročite zdaj in izkoristite dodatni 20-odstotni popust! 

KLIKNITE TU.

Možgani so kot računalnik našega telesa

Skupaj z živčnim sistemom so zadolženi za upravljanje vseh procesov v našem telesu in poleg tega delujejo kot nekakšen trdi disk, ki hrani neizmerno količino informacij.

Ste pripravljeni, da posodobite vaš biološki računalnik na najbolj zmogljivo verzijo?

OK! Memory s formulo Cognivia™ klinično dokazano izboljša delovni spomin in kognitivne funkcije!

Učenje, intenzivno kreativno delo, visoki mentalni napori ali preprosto večja zbranost in koncentracija – z naravno formulo OK! Memory dosežite več in poskrbite za izboljšan spomin!

Kako nam OK! Memory lahko pomaga?

Olje španskega žajblja izboljša kakovost spomina in dolgoročni spomin v eni uri po uporabi, hitrost spomina in budnost pa že po dveh in pol urah. Žajbljevi listi imajo pozitiven učinek na kognitivne zmožnosti in spodbujanje opravilne sposobnosti pri starejših.

Dodatek Guarane poskrbi za preprečevanje izčrpanosti in utrujenosti med delom, skupina sedmih B vitaminov pa prispeva k normalni živčni funkciji.

Pomembna sestavina je tudi holin, ki poskrbi za tvorbo acetilholina, nevrotransmiterja (prenašalca živčnih impulzov), ki je vključen v živčne in spominske funkcije.

memory

Komu je izdelek namenjen?

 • mlajši populaciji, ki potrebuje pomoč pri učenju in napornem študiju
 • osebam s hitrim tempom življenja, ki so obremenjene tako doma kot tudi na delu
 • starejšim, ki opažajo pešanje kognitivnih zmogljivosti, imajo slabši spomin in zbranost

V 28-dnevni, dvojno slepi, placebo kontrolirani klinični študiji na Univerzi Northumbria so po testiranju 94 zdravih aktivnih prostovoljcev ugotovili, da Cognivia™ izboljša kakovost spomina in dolgoročni spomin za 18 odstotkov v eni uri po uporabi in za 22 odstotkov v štirih urah po uporabi. Hitrost spomina, koncentracijo in pozornost pa občutno izboljša že po dveh in pol urah po uporabi.

memory

OK! Memory – klinično dokazano izboljšajte koncentracijo, pozornost in spomin

 • Je naravna mešanica aktivnih učinkovin za izboljšanje kognitivnih zmogljivosti.
 • Klinično dokazano izboljša delovni spomin.
 • Pomaga ohranjati spomin, ki s starostjo upada.
 • Pomaga ohranjati optimalno vzdrževanje koncentracije, pozornosti in spomina.
 • Vsebuje dodatek sedmih vitaminov B skupine, ki prispevajo k normalni živčni funkciji.

Kakšna je izkušnja dijakinje Laure Petrinec?

memory Bližajo se izpiti in matura. Se vam kdaj zgodi, da pozabite snov? Kako pogosto imate težave z učenjem?

"Moja izkušnje je, da imam letos ravno maturo, kar pomeni, da ni samo matura, ampak tudi kup testov, zato se vse povprek prekriva. Lahko je kar dosti vsega skupaj in si ne morem zapomniti cele snovi. Še posebej, če se morem naučiti vse za nazaj, ker si prej nisem dobro zapomnila. Pri tem mi pomaga OK! Memory, ki ima tudi klinično dokazano delovanje, da pomaga pri spominu in hitrejšemu funkcioniranju. Začne delovat že po eni uri, da se lahko lažje učiš. Da pa vidiš rezultate izdelka, lahko greš na njihovo aplikacijo, ki se ji reče COGNIVIA. Preizkusiš lahko svojo kognitivno sposobnost, da vidiš, kakšna je bila pred uporabo in po uporabi izdelka. Kako 'cool' kajne?"

memory Preizkusite svoj spomin s tremi kognitivnimi testi in sčasoma spremljajte napredek! Kliknite TUKAJ!

Izkoristite otvoritveni popust, pripravite svoje možgane na učinkovito delo in presenetite s svojim odličnim spominom. Prvim 100 kupcem ponujamo dodatni 20-odstotni popust s kodo SIOLMEMORY20. Pohitite in izkoristite super popust.

"Nutrisslim, 10 let uspehov in navdiha"

Z velikim veseljem in ponosom sporočam, da podjetje Nutrisslim d. o. o. beleži že deseto leto obstoja.  

Smo ekološko podjetje z vseh vidikov! Naši izdelki vsebujejo le skrbno izbrane prvovrstne sestavine, ki jih pridobivamo na svetovni ravni. Brez izjem se izogibamo umetnim aromam, barvilom, konzervansom in pesticidom. Strastno služimo našim strankam z najvišjo kakovostjo in najvarnejšimi ekološko pridelanimi proizvodi od družinskih pridelovalcev po vsem svetu. 

 V desetih letih smo na trg uspešno lansirali več kot 200 izdelkov. Prisotni smo v več kot 35 državah po svetu in s ponosom lahko trdimo, da naše izdelke uporablja že več kot milijon rednih kupcev. Predvsem pa si obetamo še veliko novih "trendset" izdelkov.  

Spoznajte naših 15 TOP izdelkov po vaši izbiri!

 • HAIR VITAMINS – Mešanica aktivnih učinkovin za zdrave, močne in sijoče lase.
 • KOLAGEN SKIN CARE – Preprost trik za čudovito, sijočo in mladostno kožo! Nature’s finest Kolagen SkinCare s patentirano formulo Naticol ribjih kolagenskih peptidov, MSM-jem in superživili za optimalno sintezo kolagena.
 • BIO KURKUMA – Je rumena začimba z zdravilnim učinkom.
 • MACA V PRAHU – Naravno izboljšuje moč. Podpira telesno in duševno zmogljivost in dviguje nivo energije.
 • INDIJSKI TRPOTEC – Za naravno boljšo prebavo. Je izvrsten vir prehranskih vlaknin in se pogosto opisuje kot "čistilec črevesja".
 • MSM V PRAHU – Organska oblika žvepla, ki je gradnik beljakovin in bistvena komponenta vezivnih tkiv, sklepne tekočine, kože ter nohtov.
 • SPIRULINA – Je izjemno bogat vir beljakovin, saj vsebuje kar med 60 in 70 odstotkov beljakovin.
 • CHIA SEMENA – So bogat vir kalcija in fosforja. Veljajo za enega najboljših virov omega-3 maščobnih kislin, ki prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.
 • VITAMIN D – Poskrbite za dovolj sončnega vitamina, ki je ključen za imunski sistem – še posebej v času prehladov in gripe!
 • MATCHA V PRAHU – Je najbolj kakovostna oblika zelenega čaja. Je odličen vir antioksidantov in dvigne energijo brez kasnejšega padca.

Ne zamudite enkratnih priložnosti na naši spletni strani www.naturesfinest.si!

Naročnik oglasnega sporočila je Nutrisslim.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin