Mojca je izgubila 12 centimetrov v štirih mesecih! Kako ji je uspelo?

Sedemintridesetletna Mojca iz Kopra se je od najstniških let borila z odvečnimi kilogrami, po rojstvu otrok pa so se maščobe kar kopičile. Poskusila je že vse mogoče, da bi izgubila odvečno težo, a brez uspeha. To je močno vplivalo na njeno samozavest in sproščenost v odnosih z drugimi. Zdaj se počuti kot prerojena, saj je v samo štirih mesecih izgubila kar 12 centimetrov okoli pasu, zmanjšal pa se ji je tudi obseg stegen.

Mojca je izgubila 12 centimetrov v štirih mesecih! Kako ji je uspelo?
Oglasno sporočilo

Kako ji je uspelo?

Mojca je v zadnjih letih poskusila že številne diete, ki so vključevale intenzivno hujšanje, prehranske dodatke in različne vadbene režime, a nikoli ji ni uspelo dovolj dolgo vztrajati, da bi dosegla vidne rezultate. Večina diet in vadb preprosto pomeni preveč odrekanja in preveč ekstremne spremembe življenjskega sloga. Ob redni službi in dveh majhnih otrocih nikakor ni zbrala dovolj energije, da bi vztrajala pri omejitvah in se jih držala. Potem pa ji je prijateljica priporočila kremo InTheLine, ki topi maščobe na področju trebuha, bokov, zadnjice in stegen. Na priporočilo prijateljice se je lansko poletje končno odločila poskusiti, čeprav ni verjela, da ji bo krema za oblikovanje telesa zares pomagala. Preizkusila je namreč že na desetine krem za hujšanje. Dvakrat dnevno si je kremo masirala v trebuh in stegna, njeno delovanje pa je začutila takoj. Že po dveh tednih je bila njena koža vidno bolj napeta in že to je obljubljalo pozitivne rezultate. Po štirih mesecih uporabe je okoli trebuha izgubila 12 centimetrov in sedem centimetrov pri obsegu stegen.

Tisto, kar jo je na kremi najbolj prepričalo, je to, da za to ni potrebovala drastične spremembe življenjskega sloga. Poleg normalne zdrave prehrane z veliko sadja in zelenjave ter rednega gibanja z otroki si je morala zgolj dvakrat dnevno namazati problematične predele s kremo, ki dokazano topi maščobe in zmanjšuje obseg. To je bilo kljub vsem obveznostim preprosto. "Če bi vedela, kako zelo mi bo to spremenilo življenje, koliko srečnejša in samozavestnejša bom, bi kremo naročila že prej," pravi Mojca. Prav vsaki ženski s podobnimi težavami privošči, da bi ji krema InTheLine pomagala izgubiti nadležne maščobe, ki se jih nikakor ne morejo znebiti.

Kaj pa o takšni preobrazbi pravijo znanstveniki?

Z raziskovalci, ki se ukvarjajo s preučevanjem podkožnih maščobnih oblog pri ženskah, smo se posvetovali o tem, ali je znanstveno mogoče izgubiti centimetre zgolj z uporabo kreme. Pojasnili so nam, da krema InTheLine, ki jo uporablja Mojca, vsebuje izvleček golostebelnega korena oziroma licorice z 2,5 odstotka gliciretinske kisline, ki s topično uporabo znanstveno potrjeno zmanjšuje obseg maščob. Aktivna učinkovina v kremi pronica skozi plasti kože v podkožje, kjer raztaplja trdovratne maščobne obloge, ki jih ni mogoče raztopiti z nobeno drugo substanco. Krema InTheLine je trenutno edina krema za hujšanje na trgu s takšno sestavo, kar pojasni tudi, zakaj Mojci noben drug izdelek pred tem ni pomagal.

Na tisoče Slovencev in Slovenk s podobno izkušnjo, kot je Mojčina!

Mojca je le ena izmed več kot 5.000 zadovoljnih uporabnikov, moških in žensk, v starosti od 25 pa vse do 75 let, ki jim je krema pomagala oblikovati postavo. "Veliko uporabnikov kremo najprej preizkusi, nato pa se odločijo za večmesečni tretma, saj že po nekaj uporabah vidijo rezultate in želijo doseči maksimalen mogoč učinek," so nam povedali v podjetju INTL. Ta slovenski produkt je pri nas požel takšen uspeh, da se povpraševanje po njem že ustvarja tudi v tujini, kamor InTheLine širi svojo prodajo.

Med uporabnicami tudi slovenske zvezdnice!

Med rednimi uporabnicami kreme InTheLine so tudi nekatere slovenske zvezdnice, ki uporabe kreme za oblikovanje postave ne zanikajo, nasprotno, z veseljem jo priporočijo vsem ženskam, ki želijo izgubiti neželene centimetre. Med estradnicami, ki uporabljajo kremo InTheLine, so Danica Lovenjak, novinarka in radijska voditeljica Jerca Zupan, voditeljica Manja Plešnar, voditeljica in manekenka Tjaša Jerala Kokalj, manekenke Daša Podržaj, Anamarija Avbelj, Patricia Peklar in Eva Pakiž ter fotomodel Anja Jenko, ki so skupaj z uporabo kreme izgubile več kot 41 centimetrov.

Shujšajte tudi vi! Posebna ponudba za bralce Siol.net.

Prepričajte se, da krema InTheLine zares deluje, ter še danes začnite topiti maščobe na področju stegen, bokov, zadnjice in trebuha! Glede na to, koliko centimetrov želite izgubiti, priporočamo enega izmed treh paketov po posebnih, promocijskih cenah:

-    od enega do štirih centimetrov – enomesečni tretma za samo 29,90 evra,
-    do šest centimetrov – dvomesečni tretma z 10-odstotnim popustom za samo 53,82 evra (namesto 59,80 evra)
-    več kot šest centimetrov – trimesečni tretma s 15-odstotnim popustom za samo 76,25 evra (namesto 89,70 evra).

Ob naročilu prejmete tudi dve praktični darilci in brezplačno dostavo! Naročite kremo danes do 12. ure in jo prejmite že jutri!

NAROČILA

ZA BRALCE SIOL.NET POSEBNA DARILNA PONUDBA!
DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO

NOVO – TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo InTheLine lahko naročite tudi po telefonu na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

Priporočamo: Izkoristite ugodnost in pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano