Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 5. 2021,
0.00

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

pomlajevanje obraz zdravje gube PR članek

Sreda, 5. 5. 2021, 0.00

2 leti, 11 mesecev

Kako v 21 dneh odpraviti vse gube? S to preprosto metodo!

Oglasno sporočilo

Je mogoče 100-odstotno pomladiti obraz brez injekcij botoksa ali liftinga obraza? Na srečo zdaj lahko. In vse to iz udobja lastne kopalnice, brez bolečin in brez velikih stroškov. Deluje kot čarovnija!

Global Group LTD | Foto:

Kaj je to?

Auro-dermalna formula je bila ustvarjena kot protistrup za brazgotine. Vendar se je izkazalo, da enako sijajno pomladi obraz. Aktivira samodejno regeneracijo kože, s tem pa biološko starost pomladi za 15, 20 ali celo 25 let.

Kako deluje formula?

Uporaba formule ne prinaša nobenih tveganj. Nanesite jo na obraz zjutraj in zvečer. Naravne aktivne snovi hitro prodrejo v celice. V nekaterih primerih je učinek "zlikanih" gub mogoče doseči že po nekaj urah.

Ali je varna?

Da! Z uporabo le naravnih sestavin v pravi koncentraciji in iz preverjenih virov. Ideja je bila združiti rastlinske snovi s sodobno tehnologijo. Učinek – formula odstranjuje brazgotine, razbarvanja in globoke gube, ne da bi poškodovala živce ali povzročila učinek maske. Koža je gladka in čvrsta, vendar brez togosti, ki se pojavi po uporabi botoksa ali skalpela.

Global Group LTD | Foto:

Komu je namenjena?

Vsem ženskam, ki želijo svojemu obrazu dati sijoč videz. Namenjena je zrelim osebam z vidnimi mimičnimi gubami. Kot tudi mladim ženskam, ki imajo brazgotine po aknah ali razširjene kapilare. Ta tretma posvetli kožo in zgladi vse spremembe.

Kako izkoristiti to metodo?

Naše bralke imajo sofinanciranje. Kliknite na spodnjo povezavo:

Znebite se vseh gub in v 21 dneh dobite popolnoma čvrsto kožo >>


 Naročnik oglasne vsebine je Global Group Ltd.

Ne spreglejte