SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
 • Messenger
 • Messenger

Kako sem znižal sladkor v krvi, pomagal pa sem si na popolnoma naraven način!

Oglasno sporočilo

Vedel sem, da ne smem prenehati jemati zdravil za sladkor ... Pa sem vendar poskusil še nekaj drugačnega* in to je moja neverjetna zgodba.

PR - STOP DIEBATES

Ime mi je Stane, star sem 67 let in sem upokojen strojni inženir. Ko sem šel v pokoj, sem si samo želel uživati v prostem času in miru. Čas preživeti z vnuki, na partijah šaha, na prostovoljnem delu v cerkvi ...

No, pred nekaj leti pa se mi je naenkrat stemnilo in čutil sem bolečino v sencih, kot da bi me nekdo pritiskal. Začel sem padati v nezavest. Moja žena je medicinska sestra na urgenci in me je hitro poslala v bolnico, kjer so zdravniki potrdili njen največji strah. Moj sladkor je bil smrtonosno visok, 23,5 mmol/L. Bil sem na tem, da padem v komo.

Niti slutil nisem, da se moja nočna mora šele pričenja

Zdravnik mi je takoj predpisal dve zdravili: prvega za diabetes in drugega za stranske učinke, ki jih povzroča PRVO. Samo nekaj tednov kasneje sem jemal ŠEST zdravil in moje življenje je bilo pravi pekel. Zahvaljujoč diuretiku, ki sem ga jemal, se je moje življenje vrtelo okrog tega, da pravočasno pritečem na stranišče. Poleg tega so zdravila, ki sem jih jemal, posrkala vso energijo iz mene, tako da sem se počutil kot invalid v lastni hiši.

Mislil sem, da huje ne more biti, vse dokler mi nekega večera ni uspelo priti do stranišča in sem se polulal po sebi. Medtem ko sem skrajno ponižan gledal mokri madež na svoji pižami, sem se odločil, da tako več ne morem živeti. Če ne obstaja drug način, ga bom sam našel.

PR - STOP DIEBATES

Moje odkritje me je šokiralo in prizadelo!

Odšepal sem do računalnika in obupano hotel najti rešitev. V naslednjih treh urah sem spoznal, da je eno od zdravil, ki sem jih jemal povzročalo ogromno stranskih učinkov, kot sta bruhanje in omedlevica tudi mnogim drugim... Ampak to zdravilo sem potreboval, da bi imel diabetes pod kontrolo! Spoznal sem, da moje drugo zdravilo lahko povzroči drisko, slabost in celo mlečno acidozo, zelo nevarno stanje. Takrat sem si prisegel, da bom našel metodo za nadziranje sladkorja v krvi, ki ne vključuje zdravil.

Hitro sem dojel, da obstajata dva tabora, ko gre za zdravljenje diabetesa: tisti, ki promovirajo uporabo zdravil, in tisti, ki blebetajo in priporočajo razne vrste domačih "zdravil" brez kakršnihkoli zdravstveno utemeljenih dokazov. Nisem hotel jemat zdravil za diabetes, nisem pa niti hotel sedeti v krogu in s pesmijo klicati božje milosti ali piti smutijev cel dan. Iskal sem naravno rešitev za diabetes BREZ stranskih učinkov, ki je znanstveno dokazano. Ampak to je izgledalo, kot da bi iskal Dedka Mraza.

PR - STOP DIEBATES

Spraševal sem se, ali sploh obstaja kaj takega ...

Tedaj sem naletel na internetno stran, ki je omenjala knjigo Diabetes NoMore. Avtor je neodvisen zdravstveni strokovnjak, Alan Brown, ki je življenje posvetil zdravljenju s pomočjo naravnih in znanstveno dokazanih metod. Trdil je, da je metoda iz njegove knjige znanstveno podprta in da jo je uporabilo na tisoče bralcev in normaliziralo sladkor v krvi. Bil sem skeptičen. Predvideval sem, da gre za običajne nasvete, ki jih lahko najdeš na internetu, kot na primer "črtajte ogljikove hidrate", "izogibajte se prečiščenemu sladkorju"... No, ničesar nisem imel izgubiti in obupno sem hotel zmanjšati dnevni vnos tablet, zato sem se odločil, da dam knjigi priložnost.

Ko sem prejel knjigo, sem bil šokiran. To, kar je pisalo, je bilo v nasprotju z vsem, kar mi je bilo do takrat rečeno o diabetesu. V knjigi piše, da so zdrava jetra predpogoj za zaustavitev napredovanja diabetesa, in navedeni so nasveti za pravilno detoksikacijo korak za korakom.

Če sem iskren, sem samo preletel uvodni del knjige in šel takoj na del s podrobnimi nasveti. Metoda je bila zelo enostavna in ni zahtevala drastičnih življenjskih sprememb. Bila pa je drugačna od vsega, kar sem do tedaj prebral, tako da sem se odločil, da ji dam priložnost. Na moje veliko presenečenje se je moje stanje precej normaliziralo že po enem tednu programa. Najprej sem spremembam sledil doma, kasneje pa sem izboljšanje potrdil tudi pri zdravniku. Ne samo, da je bil zaprepaden, temveč se je tudi strinjal, da nadaljujem s programom. To je bil dan, ko sem spet imel v rokah vajeti svojega življenja.

PR - STOP DIEBATES OK

Zakaj še nisi slišal za to metodo, če je tako učinkovita?

SAMO zdravila niso najboljši tretma za diabetes... Ko sem pomislil na milijone ljudi, ki trpijo zaradi stranskih učinkov zdravil za diabetes kakor jaz, in to le zaradi premalo svetovanj, sem pobesnel. Odločil sem se, da je čas, da se OSEBNO vpletem, delim svojo zgodbo in pomagam izdajatelju knjige Diabetes NoMore, da razširi glas o tej neverjetni metodi.

Dobro zdravje in normalen sladkor v krvi nimata cene

Za trenutek zapri oči in si predstavljaj, kako krasno bi bilo imeti normalno raven sladkorja v krvi ... Predstavljaj si olajšanje, ko spoznaš, da nisi več kot bomba, ki lahko eksplodira v vsakem trenutku. Predstavljaj si, da živiš dovolj dolgo, da gledaš vnuke, kako rastejo, gredo na fakulteto in ustvarijo svoje družine. Predstavljaj si, da ne čutiš strahu, ko si greš merit sladkor in si prepričan, da bodo številke enake kot takrat, ko ti je bilo 20 let. Predstavljaj si izraz začudenja na obrazu tvojega zdravnika, ko ti naslednjič izmeri raven sladkorja v krvi in kako bo prijetno slišati: "Sedaj je čas, da spremenimo zdravljenje." Predstavljaj si, kako dobro se bo znebiti stroškov in groznih stranskih učinkov.

Če se želiš pridružiti tisočem ljudi, ki so svoje življenje spremenili na bolje s pomočjo te knjige, je pomembno, da reagiraš takoj. Ne odlašaj. Diabetes je kot bomba, ki tiktaka v tvojem telesu in lahko eksplodira v KATEREMKOLI trenutku. Ne igraj se z življenjem, naredi ta mali korak takoj!

Diabetes

EKSKLUZIVNA AKCIJA ZA NAŠE BRALCE: Samo danes imate priložnost naročiti Diabetes NoMore s kar 50 % POPUSTA in z dodatkom! Za bralce tega članka je na voljo knjiga z okusnimi recepti in planom obrokov, ki vključuje veliko jedi, ki jih lahko pripravite v svoji kuhinji brez neznanih in težko dostopnih živil. Poleg so priložena še navodila, kako meriti raven sladkorja v krvi na pravilen način v udobju lastnega doma.

Namesto za 79,98 EUR, boste danes dobili to revolucionarno knjigo za SAMO 39,99 EUR! Pohitite, saj so zaloge omejene.

KLIKNITE SEM >>

*Knjiga ni zamenjava za tretma predpisan s strani zdravnika. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Naročnik oglasnega sporočila je Spletno nakupovanje.

Komentarji

3

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Matjaz007 / 11.01.2018. ob 16:59 0 0

  Ne naroči kot so že ostali napisali če pa že pa navadno izdajo, ki je precej bedna knjiga na njej pa mali naois ekskluzivna izdaja. Tekom naročila vas hočejo prevarati, da še doplačate za ekskluzivno izdajo dobite pa enako, na kateri to piše. Knjiga je slabo prevedena na mestih je v Bolgarščini .......

  0 0
 • Strelec / 09.01.2018. ob 12:00 +1 - 1

  Kako sem znižal sladkor v krvi, knjigo ne morem naročiti, antivirusni program ne pusti odpreti Naaročila, ker ni vreden zaupanja. Lahko bi tudi povedali ali je knjiga prevedena v SLO.

  +1 - 1
 • ncelarc / 11.01.2018. ob 16:10 0 0

  ne naroči samo pobrani nasveti z vseh vetrov v glavnem prirejeno kopiranje drugih člankov in prispevkov

  0 0
delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin