Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 10. 2017,
7.49

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kajenje PR članek

Ponedeljek, 9. 10. 2017, 7.49

6 let, 5 mesecev

Kako brez krize in živčnosti na stoodstotno naraven način zatreti željo po nikotinu in za vedno prenehati kaditi?

Oglasno sporočilo

Revolucionarna rešitev, ki zatre odvisniško željo po nikotinu v 14 dneh uporabe.

Nil Smoke | Foto:

Raziskave so pokazale skrb vzbujajoče podatke! Šest milijonov ljudi na leto umre zaradi posledic kajenja. Ne dovolite, da bi postali del črne statistike!  

Nil Smoke | Foto: Povprečen kadilec na dan pokadi škatlico cigaret. Večina pa veliko več kot škatlico na dan. Posledice vnašanja nikotina v organizem in vdihovanja tobačnega dima so lahko usodne. Zaradi škodljivosti kajenja ne zbolevajo le kadilci, temveč tudi njihovi bližnji, navadno zaradi 'pasivnega kajenja' obolevajo za istimi boleznimi kot kadilci. Dolgoročno uživanje v tej razvadi lahko privede do izgube vonja in okusa, predčasnega staranja kože, poškodb vida, težav z dihali, večjega tveganja za različne oblike raka, možgansko in srčno kap, zmanjšanja plodnosti in drugih nevarnih bolezni. Vendar pa opozorila in podatki črne statistike kadilcem ne pridejo do živega. V čem je težava?

Zakaj kadilcu ne uspe postati nekadilec? Ni njegova krivda!

Nikotin se uvršča med najnevarnejše narkotike. Njegovo pogosto vnašanje v organizem privede do tega, da se v določenem trenutku telo ne more več nevtralizirati. Ker kadilci telesu ne dajo časa, da se regenerira in očisti, določeni odmerek nikotina postane vsakodnevna potreba.

Na tržišču najdemo milijone evrov vredna zdravila, tablete, obliže za prenehanje kajenja, katerih učinek je minimalen. Nihče si ne želi, da bi kadilci postali nekadilci. Tobačna in farmacevtska industrija imata le en interes, in to je čim večji dobiček. Vsa sredstva za odvajanje od kajenja vsebujejo določeni odmerek nikotina in so le zamenjava za cigarete. Malo je znano, da se v večini primerov razvije odvisnost od njih. In ravno tako škodljiva so kot kajenje cigaret, povzročajo pa tudi iste bolezni.

Ljudje začnejo čutiti nelagodje, če jim v nekaj poskusih ni uspelo prenehati kaditi. Ne vedo, da niso mogli, ker so si velike sile zadale, da jih obdržijo kot svoje zveste potrošnike. Nikotinski obliži, nikotinski žvečilni gumiji, elektronske cigarete, številne tablete ... Preprosto niso imeli možnosti za uspeh. Vendar pa so se zdaj stvari spremenile!

Mislite, da vam z močno voljo lahko uspe? Zakaj potem še vedno kadite?

Nil Smoke | Foto: Ali ste prepričani, da se lahko poslovite od cigaret in ne pokadite niti ene več? Vedeti morate, da je to izvedljivo, prav tako pa morate vedeti, s čim se boste srečali. Seznam simptomov opustitve kajenja je skrb vzbujajoč. Navedli bomo le nekatere, s katerimi se bori večina: vrtoglavica, depresija, frustracije, bes, nestrpnost, anksioznost, razdražljivost, motnje spanja, utrujenost, povečan apetit, dvig teže, zaprtost, napihnjenost, stiskanje v prsih, upočasnjeno bitje srca ...

Številni, vedoč, kaj jih čaka, obupajo ob prvem pojavu znakov krize. Edino, česar si želijo, je ponovno občutiti umirjenost in ugodje, ki jim ju daje cigareta. Če veste, o čem govorimo, saj ste že šli čez to in obupali, berite naprej, saj vam vsega omenjenega ni več treba preživljati. Lahko prenehate kaditi, kadar koli hočete, če veste eno stvar.

Bi še kdaj prižgali cigareto, če bi vedeli, kaj vas čaka? 

Nil Smoke | Foto: Verjetno ste mislili, da boste kadili le nekaj časa, ker je 'kul', 'vsi v družbi kadijo', 'prija', 'sprošča', in da boste lahko nehali, kadar koli hočete. Mislili ste, da ste močnejši od vseh kadilcev, s katerimi ste bili v stiku, ki so trdili, da ne morejo brez nikotina.

Vendar pa, bolj ko je bežal čas, bolj ste spoznavali, da kar naprej mislite na cigareto in jo vse pogosteje prižigate. Še vedno ste mislili, da lahko nehate, a da še ni potrebe po tem. No, lagali ste si. Nikotin hitro povzroči odvisnost in zelo težko se je izvleči iz njenih krempljev. Težko, ne pa nemogoče. Vsa sredstva, ki so na voljo kot najboljši pripomočki, vsebujejo pa nikotin, so izguba časa. Draga so, neučinkovita in nevarna za zdravje.

nil kajenje | Foto: Če ste preizkusili katera od njih, veste, kako je. Takoj ko se pojavijo simptomi krize, potrebujete nov odmerek nikotina, to sredstvo pa ga vsebuje in tako sčasoma postanete odvisni. To ničesar ne reši, saj naj bi bil vaš cilj popolna opustitev nikotina.  Zato so ta sredstva stran vrženi denar. Z njimi zagotovljeno izgubite bitko.  

Do zdaj ste vse to trpeli, saj niste vedeli, da lahko prenehate kaditi na zelo preprost in dokazano učinkovit način!

Kaj če je 14 dni vse, kar morate žrtvovati za opustitev kajenja, brez kakršnega koli simptoma abstinence?

Ali ste vedeli, da obstaja revolucionarna metoda za učinkovito prenehanje kajenja, ki deluje, takoj ko jo začnete uporabljati? Zdaj brez neučinkovitih in nevarnih proizvodov za opuščanje kajenja, brez zapravljanja denarja in časa na stoodstotno naraven in dokazano učinkovit način lahko:

  • učinkovito zmanjšate željo po nikotinu že po prvi uporabi,
  • prenehate kaditi v 14 dneh, ne da bi imeli abstinenčno krizo in bili živčni,
  • ubijete nikotinsko odvisnost, ne da bi se zredili,
  • zmanjšate tveganje za različne bolezni, povezane s kajenjem, predvsem bolezni dihal in številna rakava obolenja,
  • izboljšate splošno stanje organizma,
  • veliko privarčujete.

Odkritje, ki navdušuje s svojo učinkovitostjo: Znanstveniki so združili starodavno znanje akupresure in sodobno tehnologijo

Nil Smoke | Foto: To revolucionarno znanstveno odkritje Nil Smoke je osnovano na zlitju starodavnega in sodobnega. Več kot tisoč let staro znanje kitajske medicine akupresura v kombinaciji s pozlačenimi magneti daje nepričakovano dobre rezultate. Dokazano je, da ima telo točke, ki delujejo na vsak organ v našem telesu. S pritiskom na določene točke na našem telesu lahko odstranimo ali ublažimo tegobe v določenem organu ali delu telesa. 

Predstavljajte si, da imate na voljo popolnoma preprosto, a hkrati najučinkovitejšo odkritje za opuščanje kajenja, ki dokazano deluje zahvaljujoč kombinaciji starodavne kitajske medicine in sodobne tehnologije.

Zakaj so magneti Nil Smoke tako učinkoviti ne glede na to, kako dolgo že kadite in koliko cigaret pokadite na dan? 

Ti moderni magneti za opuščanje kajenja začnejo delovati v trenutku, ko jih pravilno namestite na uho. Vsebujejo dva pozlačena magneta, ki se namestita na obe strani uhlja. Med nošenjem magneta pritiskata na akupresurne točke in postopno privedeta do zmanjšanja ali popolne odprave želje po nikotinu. Rezultat vsakodnevne stimulacije točk na ušesu je prenehanje kajenja!

Nil Smoke deluje tako, da pozlačena magneta vplivata na proizvodnjo endorfinov, s čimer se ustvari občutek zadovoljstva, kot ko prižgete cigareto. Tako na popolnoma preprost način brez krize in živčnosti ubija željo po nikotinu in omogoča prenehanje kajenja.

Že prvi dan uporabe daje neverjetne rezultate!

Magneti Nil Smoke so majhni in komaj opazni. Lahko jih je namestiti in nositi jih je treba tri ali največ štiri ure. Popolnoma varni so za uporabo. Priporočljivi so za vse, ki želijo rešiti svoje zdravje in življenje brez kakršnega koli simptoma abstinence. 

Magneti Nil Smoke so naravna pomoč za opuščanje kajenja, ki jo lahko dobite brez recepta! Glede na to, da je njihova uporaba neboleča in ne zahteva nikakršnih posebnih pogojev, jih lahko nosite v službi, doma, pod prho in celo na fitnesu. Rezultat je manjša želja po nikotinu, dokler ni ta popolnoma odpravljena. Zdaj je čas, da premagate svojo odvisnost in vdihnete s polnimi pljuči. Tako vi kot vaši najdražji!

Nil Smoke | Foto: EKSKLUZIVNA AKCIJA ZA NAŠE BRALCE!

ZDAJ lahko magnete Nil Smoke naročite s kar 50-odstotnim POPUSTOM.

Namesto za 99,94 evra boste danes dobili to revolucionarno rešitev za SAMO 49,97 evra! Pohitite, zaloge so omejene. KLIKNITE TUKAJ >>

 

Naročnik oglasnega sporočila je Spletno nakupovanje d. o. o. 

Ne spreglejte