Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 5. 2013,
19.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

zajtrk zdravje Jennifer Lopez prehrana

Sobota, 25. 5. 2013, 19.31

8 let

Kaj zajtrkujejo zvezdniki?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Zvezdnikom zavidamo lepo postavo, vendar pogosto pozabljamo, da zanjo garajo od jutra do večera in da začnejo že pri zajtrku. Vas zanima, kakšna je hrana, s katero začenjajo svoj naporen dan?

Julia Roberts ohranja svoj videz čednega dekleta tudi tako, da dan začne z zdravim zajtrkom. S svojo strokovnjakinjo za prehrano si je izbrala zajtrk, sestavljen iz ovsenih kosmičev z jajci in avokadom, ki Julii zagotovi energijo za ves dan.

Jennifer Aniston, ponosna lastnica enega najbolj negovanih teles med zvezdniki, je privrženka proteinskih diet, zato ne čudi, da je njen zajtrk zelo bogat: jajčni beljak s piščančjo omleto in rezinami avokada, posut z naribanim parmezanom.

Fergie je ena tistih žensk, ki rade veliko pojedo, ne da bi se jim to poznalo pri postavi, ne marajo pa stradati, zato morajo svoji prehrani nameniti veliko pozornosti. Dan začne s posebno mešanico kruha, paradižnikovimi rezinami in pusto skuto.

Oskarjevka Hillary Swank si je za zajtrk izbrala grški jogurt, bogat s probiotiki, ki mu primeša bio jagode in nasekljane surove mandeljne.

Jennifer Lopez ničesar ne prepušča naključju, niti zajtrka. Ker potrebuje veliko energije, se je po nasvetu svojega strokovnjaka za prehrano odločila, da je za začetek dneva najprimernejši proteinski napitek iz biološko pridelanih sestavin.

Miranda Kerr svojo manekensko postavo vzdržuje z zdravo prehrano, ki jo sestavljajo organsko pridelane sestavine in nizki glikemični indeks, pogosto pa se odloča za jedi brez glutena. Njen zajtrk sestavljajo trije obroki, najprej si rada privošči zelen smuti iz ohrovta, špinače, kumar, pese in limone, ki mu čez eno uro doda še supersmuti s chia semeni, maco, surovim kakavom, goji jagodami in kokosovo vodo. Uro pozneje sledi zadnji del zajtrka z ovseno kašo in jajci, nato pa je Miranda pripravljena na nov dan.

Dva zajtrka si privošči tudi Justin Timberlake, prvega z vaflji z lanenimi semeni in mandljevim namazom ter jajci, nato se odpravi v telovadnico. Po končani vadbi si spet privošči jajca ali proteinski napitek.

Tudi Ryan Reyndols je med tistimi zvezdniki, ki za zajtrk pojedo dve jajci z mandljevim maslom ali rezinami avokada, doda pa še skodelico ovsenih kosmičev, prelitih z jabolčnim sokom.

Če sklepamo po zvezdniški prehrani, so v Hollywoodu jajca očitno potrebna tudi za zajtrk.

Ne spreglejte