Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 11. 2021,
14.10

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

mačka PURINA ONE imunski sistem zdravje PR članek

Sreda, 10. 11. 2021, 14.10

2 leti, 5 mesecev

Kaj imajo skupnega ljudje in mačke? Oboji morajo skrbeti za krepitev imunskega sistema.

Oglasno sporočilo

Znano je, da imajo ljudje, ki živijo skupaj z mačkami, boljši imunski sistem in so na splošno bolj zdravi. Druženje z mačkami zmanjšuje stres, ki je danes eden glavnih vzrokov bolezni. Ker smo v času, ko smo bolj pozorni na svoj imunski sistem, bi morali dobro premisliti, kako ga podpreti tudi pri svojih najljubših hišnih ljubljenčkih.

Purina ONE-02 | Foto:

Zdravje mačk in s tem boljša kakovost njihovega življenja je namreč odvisna od njihovega imunskega sistema. Najučinkoviteje ga bomo podprli s kakovostno prehrano. Strokovnjaki iz Purine so ustvarili inovativno paleto izdelkov ONE DualNature, ki vsebuje zelenomodro algo spirulino, sestavino, ki podpira krepitev imunskega sistema pri mačkah. Izdelki so narejeni iz najbolj kakovostnih sestavin in so na voljo v treh najbolj priljubljenih okusih: piščanec, govedina in losos.

Kako okrepiti imunski sistem?

Da bi bile vaše mačke bolj zdrave, imele več energije in močan imunski sistem, je treba pozornost posvetiti izbiri kakovostne prehrane. Kako pa prepoznate, da vaša mačka potrebuje pomoč pri krepitvi imunskega sistema? Če je mačka pogosto prehlajena, brez energije, apetita, ima izcedek iz nosu ali vnete oči in ušesa, je lahko eden od razlogov pomanjkanje vitaminov ali oslabljen imunski sistem. Zelo pomembno je, da mačko dobro poznate, da pravočasno opazite spremembe v njenem vedenju in se ustrezno odzovete. Vedno je dobro razmišljati o prehrani, ker lahko z njeno izbiro veliko naredimo. Če se zavedamo, da je dober imunski sistem osnova našega zdravja, bi morali enako razmišljati tudi pri svojih hišnih ljubljenčkih. Pri ljudeh se spirulina uporablja kot prehransko dopolnilo za izboljšanje imunskega sistema.

Purina-ONE-04-SLO | Foto:

Zahvaljujoč Purininim inovacijam in glede na rezultate znanstvenih raziskav, vam z veseljem predstavljamo superhrano za vaše hišne ljubljenčke, ki prav tako vsebuje spirulino. Najdete jo lahko v posebni paleti izdelkov za mačke ONE DualNature.

Spirulina – superhrana za krepitev imunskega sistema

Spirulina je modrozelena alga, ki raste v toplih vodah tropskih in subtropskih krajev in ima izredno moč pri izboljšanem delovanju imunskega sistema. Sestavlja obroke ljudi, zahvaljujoč inovaciji PURINA ONE bo od zdaj s svojimi številnimi pozitivnimi učinki pripomogla tudi k boljšemu imunskemu sistemu mačk.

Purina-ONE-06-SLO | Foto:

Spirulina ima izredno visoke vrednosti različnih hranil, vsebuje beljakovine, polisaharide, vitamine (zlasti vitamin B12 in provitamin A ali beta-karoten), minerale in esencialne maščobne kisline, ki pomagajo pri ohranjanju zdravja.

Izdelki Purina ONE DualNature s spirulino vsebujejo okusno kombinacijo hrustljavih in mehkejših briketov, ki bodo navdušili vaše mačke. Zaradi vsebnosti beljakovin so briketi pomemben vir aminokislin, ki bodo pomagale ohranjati zdrav prebavni sistem mačk. Tako bodo nad vsakim obrokom popolnoma navdušene, hkrati pa bo poskrbljeno tudi za njihovo zdravje.

Najljubši okusi tudi za najbolj izbirčne mačke

Tudi če imate doma izbirčno mačko, naj vas to ne skrbi. One DualNatue s spirulino je na voljo v treh najbolj priljubljenih okusih: piščanec, govedina in losos, ki bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše mačke. Izdelki so narejeni iz izredno kakovostnih sestavin in ker gre za popolno prehrano, bo ta, zahvaljujoč spirulini, mački zagotovila dnevni vnos antioksidantov, potrebnih za ohranjanje zdravja. Naj vaša mačka že z naslednjim obrokom začne krepiti svoj imunski sistem.

Purina-ONE-03-SLO | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je NESTLE ADRIATIC, D. O. O.

Ne spreglejte