Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 12. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

hemoroidi RectiStop PR članek

Torek, 26. 12. 2017, 7.00

6 let, 4 mesece

Hemoroidi izginejo za vedno!

Oglasno sporočilo

Novo odkritje hemoroide odpravlja brez bolečih posegov, dragih operacij in stranskih učinkov – v samo dveh minutah na dan.

Rectistop | Foto:

Dobra novica za vse, ki trpijo zaradi hemoroidov. Ta neprijetna in boleča težava je končno postala preteklost. Ni vam več treba sedeti na blazini, prenašati krvavih madežev na spodnjem perilu in se sramovati svoje težave. Končno lahko pozabite na zbadanje, nelagodje, bolečino in srbečico – in to doma v samo dveh minutah na dan.

Ključ uspeha je popolna kombinacija naravnih sestavin, ki dokazano dajejo trajne rezultate. 96 odstotkov uporabnikov je potrdilo, da so se brez bolečin znebili hemoroidov v začetni ali napredni fazi. Ne glede na vzrok nastanka hemoroidov jih lahko novo in naravno odkritje odpravi. Ne dovoli, da ti hemoroidi zagrenijo življenje, in ne čakaj, da pristaneš na operacijski mizi, ko pa veš, da obstaja naravna rešitev za njihovo odstranitev.

Ste poskusili že vse, pa nič ne deluje tako, kot bi moralo? So vam svetovali pregled, ki ga morate mastno plačati, poleg tega so še čakalne dobe neskončno dolge, vi pa ne morete niti sedeti več, ne da bi pri tem trpeli neznosne bolečine in srbečico ter imeli krvave spodnjice?

Zdaj je na voljo kombinacija naravnih sestavin, ki na neboleč način zdravijo hemoroide.

Kaj se dogaja v rektumu, da se pojavijo neznosne bolečine in otekline?

RectiStop | Foto:

Hemoroidi se lahko pojavijo v kateremkoli življenjskem obdobju. Na njihov pojav vplivajo težko fizično delo, delo na nogah, sedeč način življenja, nosečnost in porod, slabe prehrambne navade, uživanje alkohola, zaprtost ali driska, razširjene vene in krvni strdki ter genetska pogojenost. Nelagodja so lahko različna – od zelo blagih do zelo bolečih, ki jih spremljajo krvavi madeži na perilu. Vsa nelagodja se razvijajo postopoma.

Če vas mučijo hemoroidi, tudi če so simptomi zelo blagi – ne čakajte, da se stanje poslabša.

Ne gre samo za srbečico: hemoroidi so NEVARNO obolenje – kaj vse vpliva na pojav hemoroidov?

  • sedeč način življenja
  • delo na nogah
  • težko fizično delo
  • slabe prehrambne navade
  • alkohol
  • nosečnost in porod
  • zaprtost ali diareja
  • krčne žile
  • krvni strdki
  • genska pogojenost

Martinina boleča zgodba in rešitev

RectiStop | Foto: Martina se je vse življenje borila z bolečimi hemoroidi. Vedno je sedela pod določenim kotom, saj so jo hemoroidi boleli in srbeli. Pazila je, da ne gre nikamor brez dnevnega vložka, saj so ji hemoroidi pogosto krvaveli. Sovražila je svoj problem, ampak ni ji uspelo najti zdravila. Poskusila je vse, kar so ji svetovali, v upanju, da bi enkrat normalno živela.

Zelo neprijetno se je počutila, kadar je morala dalj časa sedeti. Hemoroidi so ji oteževali delo, saj je večino časa preživela za računalnikom. Imela je zunanje hemoroide, ki so zatekali in jo grozno boleli, pa tudi notranje, ki so pogosto krvaveli. Dovolj je bilo le, da je kaj težkega dvignila. Vse, česar se Martina spomni iz svoje mladosti, so zdravila in pripravki, s katerimi je vsakodnevno zdravila hemoroide.

Odkar je odkrila kremo RectiStop, so njene težave izginile, ni krvavitev, niti bolečine in lahko sproščeno sedi. Danes so za Martino težave s hemoroidi le še spomin.

Dobra novica za moške in ženske

Rectistop | Foto:

Zahvaljujoč revolucionarnemu odkritju znanstvenikov so hemoroidi zdaj stvar preteklosti. Lahko se svobodno gibljete in sedite brez nelagodja, bolečine, srbečice ali krvavenja. Rešili se boste hemoroidov in nikoli več vam ne bo treba skrbeti zaradi njih. To je tudi najboljše od vsega – hemoroidi se ne bodo več vrnili!

Končno je odkrita skrivnost, ki vam bo to omogočila. Odkrijte močno, stoodstotno naravno kombinacijo, s pomočjo katere se boste rešili boleče in neprijetne težave. Enkrat za vselej pozabite na bolečine in zapravljanje denarja za neučinkovite pripravke.

Vrhunski strokovnjaki za hemoroide se naredili seznam naravnih sestavin, ki so dokazano učinkovite proti hemoroidom. Ta čudesa narave pomagajo v boju z bolečimi in neprijetnimi hemoroidi in pri zaustavitvi krvavenja.

Problemi obstoječih tretmajev za hemoroide

Rectistop | Foto:

Bolečine pri operaciji in podvezovanje hemoroidov s trakom iz gume so nekaj, na kar lahko takoj pozabite. Če se sprašujte, zakaj, tukaj je odgovor.

Pri klasični operaciji hemoroidov okrevanje traja tudi od štiri do pet tednov. Hemoroide odstranijo z rezom v splošni anesteziji. V veliki večini primerov se hemoroidi vrnejo. Pri zdravljenju s THD-metodo operacije podvežejo arterije, ki dovajajo kri v hemoroidalne vozle in tako odstranijo vzrok nastanka problema s hemoroidi. Operativni poseg se izvede pod lokalno anestezijo, okrevanje pa traja en dan ali dva dneva.

Podvezovanje hemoroidov s trakom iz gume (Barron podveza) je najpogostejši postopek za odstranjevanje hemoroidov od prve do tretje stopnje. Izvaja se v ambulanti brez anestezije in čiščenja črevesja, postopek traja približno eno minuto. Gumijaste trakove ali prstane se namesti na vrh notranjega hemoroida, s čimer se onemogoči dotok krvi v hemoroid, ki se posledično zmanjša in na koncu odpade.

Krema RectiStop – močna kombinacija naravnih sestavin

RectiStop | Foto: Odkar so odkrili, da naravne sestavine rešujejo težavo s hemoroidi, je na voljo vse več preparatov. Najpomembnejša sta visoka kakovost in pravilno razmerje sestavin, kar je mogoče najti v kremi RectiStop.

Prav zato krema RectiStop dokazano pomaga pri:

  • odstranjevanju oteklin, bolečin in pekočega občutka v analni odprtini,
  • izboljšanju pretoka krvi,
  • hitri obnovi stene žil in zaustavitvi krvavitev,
  • redčenju krvi,
  • okrepitvi stene ven,
  • zmanjšanju krvnih strdkov (vzrok za hemoroide),
  • čiščenju in zdravljenju ven v predelu zadnjice,
  • regeneraciji sluznice.

Najboljše od vsega je to, da vam ni treba razmišljati o tveganjih, ki jih prinašajo drugi tretmaji za hemoroide. Krema RectiStop je učinkovita in varna za uporabo. Neboleča metoda za odstranjevanje hemoroidov je samo danes na voljo v posebni akciji s 50-odstotnim popustom na revolucionarno kremo RectiStop. To pa še ni vse! Zastopnik vam zagotavlja stoodstotno zadovoljstvo z izdelkom. Če v roku 44 dni ne dosežete želenih rezultatov, lahko vrnete izdelek, zastopnik pa vam zagotavlja vračilo kupnine – tudi če vrnete prazno pakiranje!

Odločite se za naravno, učinkovito in dokazano formulo, s katero se boste rešili težav s hemoroidi. Rešite se hemoroidov brez neprijetnih pregledov in bolečih operacij! Izkoristite posebno ponudbo za naše bralce – 50 odstotkov popusta SAMO DANES!

Zakaj bi prenašali bolečino, pekoč občutek, krvavenje in otekanje ter trošili denar za drago operacijo, če se lahko že danes na stoodstotno naraven način znebite hemoroidov v udobju svojega doma? Izkoristite edinstveno priložnost – AKCIJA JE OMEJENA: 50-odstotni popust na revolucionarno kremo RectiStop je na voljo samo za bralce tega članka! Prihranili boste polovico vrednosti izdelka za odpravljanje hemoroidov, saj boste namesto 79,94 evra plačali samo 39,97 evra. Kliknite tukaj za naročilo >>.

OPOZORILO: Zaradi povečane prodaje so dnevna naročila omejena.

Ne spreglejte