SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Do belih zob v samo nekaj dneh! Kako se lahko sami znebite zobnega kamna

Oglasno sporočilo

Nihče ne mara obiska pri zobozdravniku in najraje bi ga izpustili, vendar ker si želimo zdrave zobe, to preprosto ni mogoče. Zobni kamen je največji krivec za mnoge probleme v ustni votlini – slab zadah, vnetje in krvavenje dlesni –, ki nastane iz oblog zaradi nezadostne higiene ustne votline.

Vsi si želimo lep nasmeh in predvsem zdrave zobe. Za ohranjanje zdravih zob je potrebno redno čiščenje zobnega kamna, saj le-ta lahko povzroča vnetje in krvavitve dlesni ter slab zadah. Z rednim čiščenjem boste vi in vaš zdravnik dolgotrajno zadovoljni.

Zobna obloga je mehka, brezbarvna plast, ki nastane na naših zobeh in dlesnih, sestavljena pa je iz bakterij. Kasneje se strdi in se preoblikuje v zobni kamen, ki ga moramo odstraniti vsaj dvakrat letno pri zobozdravniku.

Tako so videti zobje z zobnim kamnom, ki ni bil odstranjen že nekaj let. Tako so videti zobje z zobnim kamnom, ki ni bil odstranjen že nekaj let.

Na srečo obstaja izdelek, s katerim se lahko znebimo zobnega kamna v lastni kopalnici in tako zmanjšamo pogostost obiska zobozdravnika.

Gre za zobno pasto Bio2You, s katero boste odstranili zobni kamen in preprečili nastanek novega, medtem ko bodo vaši zobje gladki, sijoči in brez oblog.

Kako deluje?

Zobna pasta Bio2You je narejena iz hidroksiapatita in je certificirana za zobno in oralno uporabo ter namenjena popolni negi ustne votline. Ni abrazivna, temveč alkalna, saj deluje na podlagi ionske izmenjave in nevtralizacije vrednosti pH na zobeh, kar povzroča razgrajevanje zobnega kamna, medtem ko zobe nahrani z dobrimi minerali, kot so kalcij, kalij in magnezij. S tem se zmanjšajo tudi pogoji za nastanek kariesa. 

Ta popolnoma naraven pripravek brez dodanega fluora nima okusa in vonja, zato je primeren za nočno in jutranjo uporabo na dlesni, kjer deluje izjemno blagodejno, saj postanejo močnejše in odpornejše. Uporabljajo jo lahko tudi otroci.

Poslovite se od slabega zadaha in krvavečih dlesni

Na žalost se večina ljudi v življenju sreča s parodontitisom, morda najhujšo boleznijo dlesni, ki pogosto vodi do izgube zob. Simptomi periodontitisa so vnetja, umik in krvavitev dlesni ter majavi zobje. Redna uporaba zobne paste Bio2You pa bo te težave preprečila in ohranila zdravje zob in lep nasmeh.

Krvaveče dlesni so prvi znak težav z dlesnimi. Krvaveče dlesni so prvi znak težav z dlesnimi.

Zobni kamen je poln bakterij, ki povzročajo slab zadah, in dvakrat letno čiščenje zobnega kamna na dolgi rok ne zadostuje. Zobni kamen nastane že 48 ur po zaužitju hrane in pijače ter se vsakodnevno kopiči. Z redno uporabo zobne paste  Bio2You preprečite nastanek zobnega kamna, vaš zadah bo prijeten in ne boste več skrbeli, ali imate pri roki žvečilni gumi ali razpršilo.

Poleg tega zahvaljujoč svoji edinstveni strukturi zobna pasta  Bio2You krepi vaše dlesni in preprečuje njihov umik – dodatno jo nanesete na dlesni takrat, ko veste, da ne boste dolgo pili (na primer zvečer pred spanjem ali med gledanjem televizije). Že po nekaj dneh boste opazili spremembo, ker se bodo vaše dlesni vrnile za kar 1 mm (kar je doživela večina uporabnikov). Krvavenje bo prenehalo, dlesni bodo dobile zdravo rožnato barvo in zobje se ne bodo majali. 

Sijoči zobje in bleščeč nasmeh

Poleg pomembnega vpliva na zdravje zob zobna pasta Bio2You vpliva tudi na njihov videz. S tem ko preprečuje nastanek oblog in zobnega kamna, bodo vaši zobje z redno uporabo gladki in sijoči, kar potrebujete za očarljiv nasmeh, do katerega nihče ne bo ravnodušen. 

Razlika po mesecu dni redne uporabe zobne paste Bio2You je očitna. Razlika po mesecu dni redne uporabe zobne paste Bio2You je očitna.

Zahvaljujoč svoji naravni sestavi in ​​neverjetni učinkovitosti ima zobna pasta Bio2You odobritev ter priporočila številnih zobozdravnikov.

Ne zamudite posebne akcije 24 ur

Če želite še sami preizkusiti zobno pasto Bio2You in se prepričati o njeni učinkovitosti ali pa želite svojim najdražjim podariti nekaj koristnega, potem izkoristite posebno promocijsko ponudbo, ki traja samo 24 ur, kjer dobite zobno pasto Bio2You kar 50 % ceneje!

Zdravá skupina

En paket zobne paste Bio2You Slovenija zadostuje za kar dva meseca redne uporabe in ker bi si zaradi dobrih rezultatov vsak član družine želel svojo, so pri Bio2You pripravili tudi večja pakiranja po ugodnih cenah ter z brezplačno dostavo po Sloveniji! Plačilo je možno po prevzemu ali s kartico.

Kako lahko naročite?

Zobno pasto lahko naročite na uradni strani Bio2You Slovenija.

Kliknite tukaj za naročilo z 50 % popusta

Pozor: Akcija je na voljo samo 24 ur ter je omejena na tri kose na gospodinjstvo!


Naročnik oglasa je Bio2You Slovenija.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin