Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 10. 2018,
10.36

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek laserska odprava dioptrije

Torek, 16. 10. 2018, 10.36

5 let, 6 mesecev

Contoura vision za popoln vid, brez očal in kontaktnih leč

Oglasno sporočilo
Bilić Vision

Laserska odprava dioptrije je največkrat izveden poseg na svetu. V zadnjih 25 letih se je za ta poseg odločilo že več kot 45 milijonov ljudi. Za odpravo dioptrije, ki je mnogim že spremenila življenje, se odločamo na podlagi preverjene strokovnosti, uspešnosti klinike, izkušenj in zadovoljstva pacientov. Postanite tudi vi del velike družine in se pridružite več kot 12.000 zadovoljnim pacientom, ki so za svoj popoln vid brez očal in leč izbrali Polikliniko Bilić Vision.

Contoura vision – najpreciznejša, personalizirana diagnostika

Contoura Vision je trenutno ena od najpreciznejših in personaliziranih diagnostik za lasersko odpravo dioptrije na svetu. Contoura Vision se od drugih metod razlikuje po zmožnosti natančne meritve vseh nepravilnosti na roženici do 22.000 točk. Natančno opravljene meritve omogočajo, da laser zelo precizno odpravi kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem.

Poleg najbolj natančne odprave dioptrije in astigmatizma nam ta metoda omogoča, da osebe po operaciji nimajo simptomov, kot sta bleščanje in odsevnost, ter težav z nočno vožnjo. Osebe, ki so se odločile za operacijo po metodi Contoura Vision, pravijo, da nikoli v življenju z očali ali kontaktnimi lečami niso mogle doseči tako jasnega in popolnega vida, kot ga imajo po opravljeni operaciji.

Bilić Vision | Foto:

Zakaj je določanje nepravilnosti na površini roženice izjemno pomembno za osebe, ki se želijo rešiti očal in leč z lasersko korekcijo vida?

Če ima oseba nepravilnosti na površini roženice, ji s pomočjo laserske korekcije teh nepravilnosti, ki jih je zabeležila diagnostika Contoura Vision, omogočimo boljši in popolnejši vid, ki ga s pomočjo očal in kontaktnih leč pred operacijo ni mogla imeti.

Poseg traja 10 minut, je popolnoma neboleč, izvaja se v lokalni anesteziji in je največkrat izveden medicinski poseg na svetu. Takoj po posegu lahko greste domov. Pacienti, ki operacijo opravijo v četrtek, se lahko v ponedeljek vrnejo na delovno mesto.

Kandidati za poseg so osebe, starejše od 18 let s stabilno dioptrijo najmanj 1 leto. Vsekakor pa je za zagotavljanje primernosti kandidata za lasersko odpravo dioptrije treba opraviti kompletni podrobni pregled, na podlagi katerega lahko zdravnik, specialist oftalmolog potrdi primernost kandidata in določi metodo korekcije dioptrije.

Bilić Vision | Foto:

Zakaj v Bilić Vision?

Poliklinika Bilić Vision v Zagrebu izvaja laserske posege že več kot 12 let in ima že več kot 12.000 zadovoljnih pacientov, ki so se za vedno rešili nujne uporabe očal in kontaktnih leč z eno od metod laserske odprave dioptrije. Podatek, ki prepriča mnoge, je, da k nam več kot 70 % pacientov pride po priporočilu.

Končno se lahko rešite očal za vaš popoln vid in jih lahko uporabljate le še kot modni dodatek. Vabimo vas, da na naši poliklinki opravite vse preiskave za lasersko odpravo dioptrije in meritve s tehnologijo Contoura Vision.

Redna cena kompletnega pregleda in moderne diagnostike Contoura Vision je 100 €, do 15. 11. pa lahko izkoristite 65-odstotni popust. Tako boste za omenjeni pregled plačali samo 35 €. Za rezervacijo termina in dodatne informacije nas lahko pokličete na številko 041 440 905 ali to storite prek spletne povezave: Želim več informacij.

Naročnik oglasnega sporočila Poliklinika Bilić Vision

Ne spreglejte