Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 6. 2021,
7.18

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča DTM Natura

Natisni članek

bolečine v križu bolečine v hrbtu advertorial

Ponedeljek, 7. 6. 2021, 7.18

2 meseca, 1 teden

Bolečine v križu? 4 koraki, ki jih bodo hitro preprečili!

Vsebino omogoča DTM Natura

Vam dneve (in noči) pogosto uničijo bolečine v križu, ki vas spremljajo od jutra do večera? Življenje je mnogo lepše z nebolečim hrbtom, zato v svoje življenje vpeljite te preproste 4 korake, da preprečite (ali odpravite) kakršnekoli bolečine v križu.

DTM Natura | Foto:

Bolečine v križu nas bodo doletele vsaj enkrat v življenju

Skoraj ni osebe, ki se še ni srečala z bolečinami v križu. Po raziskavah so k tem bolečinam v veliki večini nagnjeni ljudje med 30. in 50. letom. V tem obdobju življenja se namreč srečamo z dolgotrajnim sedenjem na stolu in za računalnikom, zmanjšamo količino gibanja in predvsem postane naše telo manj gibljivo.

DTM Natura | Foto:

Pomislite za nazaj, kako gibki ste bili kot otrok in mladostnik, ko vam predkloni in gibanje v različne smeri niso predstavljali problemov. Starejši kot smo, bolj pazljivi moramo biti na nenadne sunkovite gibe, pravilno držo med spanjem in seveda tipe vadb, ki jih opravljamo.

>>> Ali želite preprečiti bolečine v križu? Hočete znova gibko in prožno hrbtenico, ki vam ne bo delala težav? Potem preverite to rešitev, ki vam bo zagotovila, da vas ne bo več "grabilo" v križu. (klik) >>>

Takoj po 30. letu starosti moramo zavestno najti način, ki bo ohranil našo hrbtenico zdravo in preprečil, da nas bolečine v križu omejujejo pri normalnem gibanju. Pa brez skrbi – ni treba že takoj klicati dragih kiropraktikov. Veliko preprosteje in ceneje je …

Najpogostejši vzrok za bolečine v križu

Za bolečine v križu obstajajo različni vzroki in nekateri med njimi so tudi posledice obolenj, kot so preobremenitev mišic, išias, preozki hrbtenični kanali, preščipnjeni živci, osteoporoza ali pa življenjska sprememba telesa, kot jo povzroči nosečnost.

DTM Natura | Foto:

Najpogostejši vzrok za to, ko nas nenadoma nekaj "zagrabi" v križu in nas ne spusti, pa je v večini primerov hiter neprimeren sunkovit gib. In prav ta nenaden gib razkrije leta nepravilne drže, slabe fizične pripravljenosti, morda tudi kakšen kilogram preveč.

Kakšna rešitev pa nam lahko omogoči gibko hrbtenico, ki prepreči, da nas nenaden gib pripelje do bolečine ali celo do bolniškega staleža?

>>> Želite biti brez bolečin v hrbtu, se znova dobro naspati in zbuditi spočiti in pripravljeni na nov dan? Privoščite vaši hrbtenici tole rešitev. (klik) >>>

Kako odpraviti bolečine v križu?

Zaradi zasedelosti in premajhne gibčnosti tako pride do okorelosti v zgornjem delu telesa. Mnogi mislijo, da se rešitev skriva v skrivnostnih in pogosto dragih masažah ali obiskih pri kiropraktikih.

DTM Natura | Foto:

Le malo pa jih ve, da se lahko bolečinam v križu najbolje in tudi najceneje izognemo tako, da hrbtenico dnevno nežno raztegujemo. Za to pa ne potrebujemo na stotine evrov, pač pa le par minut in 1 enostaven pripomoček.

Morda se vam zdi, da vam že zdaj primanjkuje časa in nimate na voljo niti teh parih minut. Toda če si jih ne boste vzeli, si bo telo ta čas vzelo samo in to z obrestmi – najprej z nujnimi počitki, nato pa tudi z dolgotrajnejšimi okrevanji.

Zato je treba razmišljati vnaprej. Za dolgoročne rezultate in preprečevanje dolgotrajnih težav, ki se lahko pojavijo pri nepravilni drži, je pomembno, da vaše mišice ostanejo prožne.

>>> Preprečite, da vas bolečine v križu prikujejo na posteljo  še danes začnite izvajati te 4 korake na način, ki je predstavljen tukaj.  (klik) >>>

Raztezanje je namreč najboljši način, da krivuljo naše hrbtenice ohranjamo optimalno. Toda ni dovolj, da se pretegnemo le na vsake toliko časa. Raztezanje moramo izvajati vsak dan in po sistemu, ki ne bo škodil naši hrbtenici.

Takšno sistematično rešitev, ki bo naši hrbtenici hkrati nudila oporo in jo nežno vodila v raztezanje, omogoča inovativna naprava z imenom Loco Back Strecher.

DTM Natura | Foto:

Ta raztezalnik je zasnovan specifično za krepitev hrbta, zato bodo ob redni uporabi te mišice ostale v formi. Raztezanje hrbtnih mišic lahko privede do boljšega krvnega obtoka v hrbteničnem delu, kar pa posledično vpliva tudi na sproščanje mišic in lajšanje tegob, povezanih s hrbtenico.

4 koraki, ki pomagajo proti bolečinam v križu

Loco Back Strecher raztezalnik in masažni pripomoček za boljšo držo telesa je bil razvit posebej z mislijo na ohranjanje gibke in zdrave hrbtenice. Nenadni gibi namreč zahtevajo telo, ki ni zasedeno ali popolnoma togo.

Zagotovo ste že slišali za pozo mačke – vajo, ki omogoča nežno raztezanje hrbtenice. Loco Back Stretcher je zasnovan prav na tem osnovnem principu, kjer gravitacijska sila pripomore k izboljšanju gibkosti vaše hrbtenice.

DTM Natura | Foto:

Toda za razliko od poze mačke vam z njegovo pomočjo ne bodo trpela kolena. Ko se uležete na Loco Back Strecher raztezalnik, se vaše telo brez napora upogne navzgor, hrbtne mišice pa se začnejo prožiti in sproščati ter nežno dekompresirati diske v vretencih, kar olajša napetost v hrbtenici.

>>> Ti 4 koraki vas bodo pripeljali do gibke hrbtenice in križa brez bolečin. Poglejte si, kako, tukaj. (klik) >>>

Preprosto namestite vaš Loco Back Strecher za zadnjo plat telesa in se nato nagnite nazaj, da počasi vretence za vretencem polagate na orodje. Ta fantastična naprava za odpravo bolečin v križu ima tri stopnje in najbolje je začeti na najnižji stopnji.

Z redno dnevno uporabo boste v kratkem času lahko nastavili upogljivi lok na najvišjo, toda na začetku ne pretiravajte.

DTM Natura | Foto:

Zadnji, četrti korak je, ko svoje roke postavite pod zatilje in nežno raztegnete hrbtenico. Globoko vdihnite in izdihnite in začutite, kako se vaša hrbtenica nežno sprošča in postaja gibka.

V takšnem položaju ostanite 5-10 minut. Po končanem setu se počasi prevalite na stran ali pa dvignite v sedeč položaj.

Najboljši del tega je, da vam to raztegovanje ne bo predstavljajo nobenega napora, saj se pravzaprav le uležete na napravo, vse ostalo delo pa opravi vaša hrbtenica – na zdrav način!

DTM Natura | Foto:

In še zadnja dobra novica je – cena! Da, prav ste prebrali. Zdaj verjetno že razmišljate o ceni in pričakujete ceno vsaj 50 evrov ali celo 100 eur.

Za bralce Siola ta čudežni raztezovalnik hrbtenice danes ponujamo le za 22,99 evra, pa še brezplačno vam ga dostavijo na dom!

Ta neverjetni pripomoček za raztezanje vaše hrbtenice lahko danes po akcijski ceni naročite na slovenski spletni strani www.LocoShark.com, po telefonu na 07 600 3005 ali direktno prek obrazca na naši strani, ki se nahaja na dnu tega članka!

Prek spodnjega obrazca lahko po ceni 22,99 evra danes prejmete Loco Back Strecher, zraven pa še darilo ob nakupu. Kot rečeno, je tudi poštnina za vas tokrat brezplačna!

Ne odlašajte in naj vaš hrbet znova postane gibek in vam omogoča veselje gibanja, ta akcijska ponudba namreč velja le do razprodaje zalog!

Ne spreglejte