Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 4. 2014,
14.39

Osveženo pred

2 meseca

Siol.net
Foto: Promocijsko gradivo, Thinkstock

Natisni članek

advertorial Lidl Slovenija Lidl Ustvarimo boljši svet

Torek, 29. 4. 2014, 14.39

2 meseca

Vsak lahko ustvari boljši svet. Ga vi že ustvarjate? Povejte nam!

Siol.net
Foto: Promocijsko gradivo, Thinkstock

Z majhnimi koraki lahko dosežemo veliko - tako veliko, da lahko svet spremenimo na bolje.

Prav vsak lahko prispeva svoj kanček dobrega in ustvarjalnega, pripomore k bolj zelenemu okolju, k izboljšanju kakovosti življenja v svoji skupnosti, reši kakšno stisko ali razširi obzorja znanja in kreativnosti. Planet Siol.net se pridružuje pobudi Ustvarimo boljši svet podjetja Lidl Slovenija in vabi tudi vas, dragi bralci, društva, iniciative, organizacije, da postanete del te zgodbe. Premaknimo svet na bolje!

Šteje vsak, še tako majhen korak k dobremu svetu. V podjetju Lidl Slovenija so v to prepričani – že lani so svojo predanost družbeno odgovornemu poslovanju strnili v celovitem projektu Ustvarimo boljši svet. V projektu združujejo dejavnosti podjetja v smeri bolj zelenega, zdravega in odgovornega podjetja, obenem pa k aktivnemu delovanju spodbujajo tudi širšo družbo.

"Velikokrat pomislimo, kako bi bil svet lahko boljši in lepši, če bi le nekdo naredil nekaj. Sporočilo naše pobude Ustvarimo boljši svet pa je, da lahko prav vsak naredi en, dva, tri majhne korake in spremeni svet okoli sebe na bolje, nekomu polepša dan, poskrbi za bolj zdravo okolje za naše najmlajše," pravijo v Lidlu Slovenija, kjer s svojo družbeno odgovornostjo aktivirajo tudi svoje zaposlene in kupce. "Pogosto se zgodi, da naše sodelavke in sodelavci sami proaktivno organizirajo kakšno zbiralno akcijo za ljudi v stiski, nam predlagajo, kje bi se kot podjetje lahko aktivneje vključili, pa tudi kupci se radi odzovejo na pobude, ki jih izvajamo skupaj z različnimi društvi in organizacijami. A to je šele začetek – prav vsak lahko najde način, da svet spremeni na bolje!" trdijo v Lidlu Slovenija.

 | Foto:

Kakšen pa je vaš korak do boljšega sveta?

Verjamemo, da v Sloveniji že zdaj poteka veliko zanimivih projektov, ki skrbijo za dobrobit širše skupnosti, za bolj zdravo in zeleno okolje, za bolj urejeno okolico, za najmlajše ali morda za tiste, ki sami ne vidijo rešitve. Obenem pa vemo, da je veliko tudi dobrih zamisli in iskrene volje, da bi nekaj spremenili, pa za to potrebujete spodbudo. Zato bo Planet Siol.net s podjetjem Lidl Slovenija dobre in inovativne korake za boljši svet tudi podprl.

Kaj iščemo?

Iščemo organizacije, ustanove, društva, tudi šole ali zavode, ki s svojimi aktivnostmi skrbijo za korake k boljšemu svetu. Morda gre za projekt ali za zamisel, ki potrebuje podporo, da bi se uresničila, morda želite na bolje spremeniti nekaj v svoji lokalni skupnosti? Morda to počnete že leta, pa bi si želeli to povedati na glas? Morda poznate koga, ki ne čaka na boljši jutri, pač pa že danes aktivno spreminja svet? Želite pohvaliti organizacijo, ki vztrajno dela korake k boljšemu svetu?

Povejte nam!

Ponosno bomo predstavili korake, ki skrbijo za to, da je naš svet boljši in lepši. Naj bodo drugačni, inovativni in samosvoji. V rubriki Ustvarimo boljši svet bomo veseljem predstavili vaša prizadevanja, podjetje Lidl Slovenija pa bo v obliki donacije poskrbel tudi za podporo tem projektom.

Pišite nam in nam pomagajte, da skupaj ustvarimo pomembne spremembe. Berite naše zgodbe, tudi na Planet Siol.net bomo iskali nove rešitve, zamisli in projekte ter tako prispevali k boljšemu svetu.

Več o projektu Ustvarimo boljši svet podjetja Lidl Slovenija najdete na www.boljsi-svet.si

 

Podpornik rubrike Ustvarimo boljši svet je podjetje Lidl Slovenija

Ne spreglejte