Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 12. 2021,
13.12

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

NEO Tjaša Perko komedija akcijski film Morgan Freeman Samuel L. Jackson Salma Hayek Ryan Reynolds Patrick Hughes TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 23. 12. 2021, 13.12

2 leti, 4 mesece

Že v videoteki DKino!

Varuj mi ženo (Hitman's Wife's Bodyguard)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Varuj mi ženo | Karantanija Cinemas

Karantanija Cinemas

V adrenalinskem nadaljevanju akcijske komedije Krij mi hrbet (2017) mora suspendirani telesni stražar (Ryan Reynolds) znova združiti moči s plačanim morilcem (Samuel L. Jackson) in njegovo ženo (Salma Hayek), da bi blaznežu (Antonio Banderas) preprečil izvedbo terorističnega napada na Evropo. Film so snemali tudi v Sloveniji in na Hrvaškem.

ZDA │ 2021 │ 111 min. │ Akcijska kriminalna komedija

R: Patrick Hughes I: Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson, Morgan Freeman

IMDb: 6,1/10 │ Rotten Tomatoes: 27 % │ Uporabniki Googla: 77 %

Najsmrtonosnejši par na svetu, telesni stražar Michael Bryce in plačani morilec Darius Kincaid, se s Kincaidovo divjo ženo, prevarantko Sonio, poda na novo nevarno misijo.

Skupaj morajo ustaviti grškega ladijskega magnata, ki želi s terorističnimi napadi uničiti evropsko električno omrežje in se maščevati za sankcije, ki naj bi jih EU uvedla proti Grčiji.

Fotogalerija
1 / 8

"To je dobro odigrana, zabavno napisana, slabo zasnovana, nasilna, vulgarna in profana zabava za tiste, ki imajo radi tovrstne stvari." Stephen Romei, The Australian


"Tovrsten nesmiseln razvrat in kaos vam lahko narišeta nasmeh na obraz." Dwight Brown, National Newspaper Publishers Association


"Reynolds stresa samokritične šale. Jackson je trdoživ in sarkastičen. Hayekova je bojevita. Freeman je avtoritativen in nekoliko skrivnosten." Chris Hewitt, Minneapolis Star Tribune


Napovednik filma Varuj mi ženo:

Zanimivosti:

  • Film Varuj mi ženo (2021) je nadaljevanje akcijske komične uspešnice Krij mi hrbet (2017).
    Varuj mi ženo | Foto:
    Ryan Reynolds (Michael Bryce), Samuel L. Jackson (Darius Kincaid), Salma Hayek (Sonia Kincaid) in Richard E. Grant (Seifert) so v njem ponovili svoje vloge iz prvega dela.

    V nadaljevanju se v gostujoči vlogi pojavi tudi oskarjevec Gary Oldman (Vladislav Dukhovic), izvirni igralski zasedbi pa so se na novo pridružili še Frank Grillo (Bobby O'Neill), Tom Hopper (Magnusson), Antonio Banderas (Aristotle Papdopolous) in Morgan Freeman (Senior).
  • Varuj mi ženo | Foto: Film so v celoti posneli v Evropi. Nekatere prizore so posneli na Hrvaškem – v Rovinju, Zagrebu, Motovunu, Karlovcu in na Reki –, ter v Trstu, igralska ekipa pa je bila tudi v Kopru.
  • Igralko Salmo Hayek je med snemanjem nevarnih prizorov zamenjala slovenska kaskaderka Tjaša Perko, hčerka najbolj znanega slovenskega kaskaderja Roka Cvetkova.

    Hayekova in Perkova sta se skupaj pripravljali na snemanje in si delili celo bivalno prikolico.
  • Varuj mi ženo | Foto: To je že sedmi skupni kinematografski celovečerec Antonia Banderasa in Salme Hayek po filmih Desperado (1995), Štiri sobe (1995), Frida (2002), Mali vohuni 3-D: Konec igre (2003), Bilo je nekoč v Mehiki (2003) in Obuti maček (2011).
  • To je šele prvi skupni celovečerec Morgana Freemana in Samuela L. Jacksona.

    Igralca sta sicer na newyorških odrskih deskah sodelovala že v zgodnjih osemdesetih letih prejšnjega stoletja, Jackson pa je na začetku igralske kariere Freemana imel za svojega mentorja.
Filmi Stevena Spielberga
Trendi Filmi velikega Stevena Spielberga

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na NEO.


 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Odred odpisanih
Trendi Odred odpisanih (The Suicide Squad)
Dnevi besa
Trendi Dnevi besa (Wrath of Man)
Hitri in drzni 9
Trendi Hitri in drzni 9 (F9: The Fast Saga)
Ne spreglejte