Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 1. 2018,
18.00

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

premiera priporočila film TV-serija TV Telekoma Slovenije HBO

Torek, 16. 1. 2018, 18.00

4 leta, 5 mesecev

Televizija Telekoma Slovenije

Najboljše serije in filmi na vašo zahtevo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Januarske novosti na HBO On Demand

Prek storitve videa na zahtevo HBO On Demand lahko uživate v več kot pet tisoč vsebinah. Preverite, katere vroče serije in filme si boste tam lahko ogledali januarja.

PREMIERE FILMSKIH USPEŠNIC


Varuhi galaksije, 2. dejanje (Guardians of the Galaxy vol. 2)

Januarske novosti na HBO On Demand | Foto:

Igrajo: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker, Karen Gillan
Film je že na voljo na HBO On Demand.

V nadaljevanju Marvelove uspešnice Varuhi galaksije še naprej spremljamo pustolovščine nenavadne ekipe junakov po zunanjih mejah vesolja. Varuhi se trudijo ohraniti novoustanovljeno družino, medtem ko razrešujejo skrivnost pravega porekla Petra Quilla.

Stari sovražniki postanejo novi zavezniki. Našim junakom priskočijo na pomoč nekateri priljubljeni liki iz klasičnih stripov, saj se Marvelovo kinematografsko vesolje superjunakov nenehno širi. 

Logan: Wolverine (Logan)

Januarske novosti na HBO On Demand | Foto:

Igrajo: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant
Film je že na voljo na HBO On Demand.

Hugh Jackman se nam je v vlogi Wolverina prvič predstavil v uspešnici Bryana Singerja Možje X. Pozneje je mutanta upodobil še desetkrat, v filmu Logan pa svoj lik v velikem slogu pospremi v pokoj. 

Piše se leto 2029. Mutantov skoraj ni več. Od sveta odmaknjen Logan se zapija v svojem skrivališču v zakotju blizu mehiške meje in se preživlja z občasnim delom kot najeti šofer.

Njegova sotrpina v izgnanstvu sta izobčenec Caliban in bolehni profesor X (Stewart), ki ga pestijo čedalje hujši napadi Alzheimerjeve bolezni. Toda Loganovi načrti, da se skrije pred svetom in zaščiti svojo zapuščino, se obrnejo na glavo, ko se k njima zateče mlada mutantka.

Skriti faktorji (Hidden Figures)

Januarske novosti na HBO On Demand | Foto:

Igrajo: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner, Kirsten Dunst
Film bo na HBO On Demand na voljo od ponedeljka, 22. januarja.

Film je dolgo zamolčana zgodba o resničnih temnopoltih znanstvenicah, ki so v obdobju hladne vojne in vesoljske tekme s Sovjetsko zvezo pomagale pri programu izstrelitve prvega ameriškega astronavta v orbito.

Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan in Mary Jackson s svojimi briljantnimi umi sodelujejo pri najbolj zahtevnih projektih NASE, vendar vedno znova naletijo na rasne predsodke, spolna nadlegovanja in kulturna šikaniranja.

Kljub številnim vsakodnevnim oviram in zakoreninjenim, nesmiselnim stereotipom se želijo dokazati na svojih področjih ter z vztrajnostjo premikajo meje poznavanja fizike, začetkov računalništva in inženirstva vesoljskih plovil. 

Pirati s Karibov: Salazarjevo maščevanje (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales)

Januarske novosti na HBO On Demand | Foto:

Igrajo: Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush
Film bo na HBO On Demand na voljo od ponedeljka, 29. januarja.

V svoji novi dogodivščini se kapitan Jack Sparrow (Depp) znajde v vrtincu nesreče. Smrtonosni piratski duhovi, ki jih vodi Jackov stari sovražnik, grozljivi kapitan Salazar (Bardem), so pobegnili iz Hudičevega trikotnika.

Ti so trdno odločeni, da bodo pokončali vse pirate na odprtem morju, vključno z Jackom. Kapitanovo edino upanje za rešitev je bajeslovni Pozejdonov trident, mogočni zgodovinski artefakt, ki lastniku omogoča popolno oblast nad morjem.



PREMIERE NOVIH SERIJ IN NOVIH DELOV SERIJ


Ločitev (Divorce)

Januarske novosti na HBO On Demand | Foto:

Igrajo: Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Molly Shannon, Talia Balsam, Charlie Kilgore
Na HBO On Demand si že lahko ogledate prvo sezono in prvi del druge sezone serije, nove epizode pa bodo tam na voljo vsak ponedeljek.

Komična serija avtorice ustvarjalke z emmyjem nagrajene serije Katastrofa spremlja Frances (Parker), ki mora po več kot desetletju zakona ter dveh otrocih nenadoma vnovič ovrednotiti svoje življenje in skrhani odnos z možem Robertom (Church).

Zgodba govori o zakoncih med najtežjimi trenutki njunega življenja, ki drug drugemu namenjata globlja čustva od vseh, ki sta jih bila deležna v zadnjih letih. Druga sezona spremlja zdaj že nekdanja zakonca po ločitvi, ko morata na novo sestaviti vsak svoje življenje. 

Na kavču pri prijateljih (Crashing)

Januarske novosti na HBO On Demand | Foto:

Igrajo: Pete Holmes, Artie Lange, Lauren Lapkus, George Basil
Na HBO On Demand si že lahko ogledate prvo sezono in prvi del druge sezone serije, nove epizode pa bodo tam na voljo vsak ponedeljek.

Avtor in igralec Pete Holmes prinaša komično serijo, ki spremlja stand-up komika. Njegovo predmestno življenje se zasuka na glavo in prisiljen je na novo ovrednotiti svoja načela ter poklicne želje na burnem newyorškem komičnem prizorišču. 

Britanija (Britannia)

Januarske novosti na HBO On Demand | Foto:

Igrajo: David Morrissey, Kelly Reilly, Nikolaj Lie Kaas, Liana Cornell, Zoë Wanamaker
Prva sezona serije bo na HBO On Demand na voljo od petka, 19. januarja.

Rimljani leta 43 zasedejo Britanijo. Kerra (Reilly), hči kantskega kralja, je prisiljena odložiti spor s svojo največjo sovražnico kraljico Anteido (Wanamaker), da bi se zoperstavila zavojevalcem.

Rimska vojska pod poveljstvom generala Aulusa Plautiusa (Morrissey) je odločena, da ji bo uspelo tam, kjer je spodletelo Juliju Cezarju, in da si bo končno podredila mistično deželo na skrajnem koncu rimskega cesarstva. 

Onkraj (Beyond)

Januarske novosti na HBO On Demand | Foto:

Igrajo: Jonathan Whitesell, Burkely Duffield, Michael McGrady
Prva sezona in prvi dve epizodi druge sezone serije bosta na HBO On Demand na voljo od petka, 19. januarja.

Holden Matthews je mladenič, ki se po 12 letih zbudi iz kome in odkrije nove astrofizikalne zmožnosti, to pa ga pahne naravnost v središče nevarne zarote. Zdaj mora ugotoviti, kaj se mu je zgodilo v preteklih letih in kako naj živi v svetu, ki se je med njegovo odsotnostjo radikalno spremenil.

Še večje vprašanje je, zakaj se mu to dogaja. Medtem ko se Holden privaja odraslosti, ga skrivnostna ženska po imenu Willa opozori, naj ne zaupa ljudem okrog sebe. 

Zaton vitezov (Knightfall)

Januarske novosti na HBO On Demand | Foto:

Igrajo: Tom Cullen, Pádraic Delaney, Simon Merrells
Na HBO On Demand si že lahko ogledate prvih šest delov serije, nove epizode pa bodo tam na voljo vsak četrtek.

Vitezi templjarji so bili najmogočnejši in najbogatejši skrivni vojaški red v srednjem veku. Posvečeni pripadniki naj bi varovali najdragocenejše relikvije krščanstva, med njimi bajeslovni sveti gral, in goreče branili verske vrednote pred uničenjem.

Serija Zaton vitezov gledalce popelje globoko v podzemni svet bratovščine bojujočih se menihov. Od legendarnih bitk v Sveti deželi do zapletenega odnosa s francoskim kraljem ter izdaje, ki je naposled vodila k njihovemu tragičnemu koncu – zgodba o vitezih templjarjih še nikoli ni bila povedana tako celostno in natančno kot zdaj.



VSEBINE ZA OTROKE

V programski opciji HBO je po novem na voljo posebna kategorija za otroke, poimenovana Kids. V njej boste našli več kot tisoč različnih vsebin, ki nagovarjajo najmlajše gledalce.

Številne med njimi so sinhronizirane v slovenščino, med vsebinami, ki bodo zabavale vso družino, pa si posebno pozornost zasluži izjemna zbirka nagrajevanih in priljubljenih kratkih filmov studia Disney.

Vročica Ledenega kraljestva (Frozen Fever)

Januarske novosti na HBO On Demand | Foto:

Ana praznuje rojstni dan, Elza in Krištof pa ji skleneta priredi najboljšo zabavo vseh časov. A ko se Elza prehladi, njene nenavadne ledene moči ogrozijo še kaj drugega poleg zabave.

Vročica Ledenega kraljestva in drugi kratki filmi studia Disney so že na voljo na HBO On Demand, zbrani v kategoriji Kids.


Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

Preberite več o programski opciji HBO.


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

Opomba: Vsi kanali v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.


Ne spreglejte