Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 9. 2021,
10.01

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

Natisni članek

Talenti v belem Patrick Dempsey

Petek, 17. 9. 2021, 10.01

2 leti, 7 mesecev

Zvezdnika Talentov v belem obtožili, da je teroriziral soigralce

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29
Talenti v belem | Foto Guliverimage/Imago Lifestyle

Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

Odhod "McSanjskega" iz serije Talenti v belem še vedno buri duhove. Zdaj so se pojavile nove obtožbe na njegov račun.

Ko je v enajsti sezoni serije Talenti v belem umrl Derek Shepard, eden od glavnih likov, s tem pa se je iz zasedbe poslovil Patrick Dempsey, ki ga je igral, je občinstvo osupnilo. Dempseyjev lik je bil namreč neizmerno priljubljen in nihče ni pričakoval, da bo kar tako izginil iz serije.

Skozi leta se je bolj ali manj na glas ugibalo, zakaj je Dempsey tako nenadoma zapustil ekipo, največ govoric se je vrtelo okoli nesoglasij, ki naj bi jih imel z ustvarjalko serije Shondo Rhimes.

Zdaj pa v knjigi o zakulisju snemanja Talentov v belem, ki bo izšla, avtorica Lynette Rice razkriva, kaj naj bi resnično privedlo do Dempseyjevega odhoda. V odlomku, ki ga je še pred izidom knjige objavil Hollywood Reporter, navaja izjave članov snemalne ekipe, ki zvezdnika obtožujejo, da je njegovo obnašanje postajalo vse bolj nemogoče.

Ljubezenska zgodba Dereka, ki ga je igral Dempsey, in Meredith, ki jo še vedno igra Ellen Pompeo, je bila več kot deset let rdeča nit serije Talenti v belem. | Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle Ljubezenska zgodba Dereka, ki ga je igral Dempsey, in Meredith, ki jo še vedno igra Ellen Pompeo, je bila več kot deset let rdeča nit serije Talenti v belem. Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

"Teroriziral je vse na snemanju," je avtorici knjige povedal producent James D. Parriott, "nekateri njegovi soigralci so ob njem dobili posttravmatsko stresno motnjo. Imel je nekakšno moč nad vsemi, zavedal se je, da lahko v vsakem trenutku zaustavi snemanje in ljudje so se ga bali."

"Predstavniki TV-mreže in studia so prišli k nam na snemanje in vsi smo se skušali pogovoriti z njim," je še dejal Parriott, "mislim, da je imel preprosto dovolj te serije. Ni se mu več ljubilo prihajati vsak dan na delo in s Shondo (Rhimes, ustvarjalko serije, op. p.) sta bila ves čas na bojni nogi."

Jeannine Renshaw, še ena od producentov serije, pa je v knjigi razkrila, da je odhod Dempseyja iz serije dejansko zahtevala Shonda Rhimes, potem ko je na lastne oči videla, kako se obnaša do snemalne ekipe. "TV-mreži je dejala: 'Če ne gre on, grem jaz,'" je povedala Renshaw.

Talenti v belem | Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

Dempseyjev lik je tako sredi 11. sezone serije umrl v prometni nesreči, novembra lani, ob začetku 17. sezone, pa se je za kratek čas vrnil v serijo - v prizoru sanj protagonistke Meredith Grey, ki jo igra Ellen Pompeo.

Oglejte si še:

Jesse Williams
Trendi Serijo Talenti v belem zapušča eden glavnih igralcev
Katherine Heigl
Trendi Igralka po 20 letih končno spregovorila o težkih časih po seriji Talenti v belem
Ne spreglejte