SiolNET. Trendi Svet znanih
1,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezda najuspešnejše serije na Netflixu dopustuje v Istri

1,21

termometer

Regé-Jean Page, Bridgerton | Regé-Jean Page in Phoebe Dynevor v seriji Bridgerton, najbolj gledani seriji na Netflixu | Foto: IMDb/Netflix
Regé-Jean Page in Phoebe Dynevor v seriji Bridgerton, najbolj gledani seriji na Netflixu Foto: IMDb/Netflix

Angleška igralka, ki jo je svet spoznal v megauspešnici Bridgerton na Netflixu, je na počitnicah pri naših južnih sosedih.

Phoebe Dynevor, ki je konec lanskega leta s soigralcem Regé-Jeanom Pageem obnorela svet v seriji Bridgerton na Netflixu, je pripotovala v našo soseščino.

Gordon Ramsay Trendi Gordon Ramsay v Istri s Slovencem preganjal koze #video

Kot se je pohvalila na Instagramu, je na oddihu na prestižnem posestvu Meneghetti v bližini mesteca Bale, z njo pa je tudi prijateljica in soigralka iz serije Bridgerton Sabrina Bartlett.

Bridgerton Istra | Foto: zajem zaslona/Instagram Foto: zajem zaslona/Instagram

Danes 26-letna Phoebe Dynevor je v igralskih vodah že od mladih nog, ves svet pa jo je spoznal konec lanskega leta, ko je na Netflixu premiero doživela serija Bridgerton.

V času, ko se je velik del sveta zaradi zaščitnih ukrepov pred koronavirusom zadrževal doma in pred televizijo, je lahkotna serija dosegla neznansko priljubljenost in postala najuspešnejša serija na Netflixu do zdaj: ogledalo si jo je prek 82 milijonov gospodinjstev po vsem svetu.

Oglejte si še:

Trendi Ta vroča serija podira rekorde #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin