"V primerjavi z drugimi si lahko privoščim osebnega trenerja"

Tako kot v šovu The Biggest Loser Slovenija na Planet TV hujšajo tudi na Hrvaškem. V tamkajšnjem šovu je veliko pozornosti požela mladenka, ki so jo hrvaški mediji poimenovali "tajkunova hči".

"V primerjavi z drugimi si lahko privoščim osebnega trenerja"
Foto: YouTube

V hrvaški oddaji iz franšize The Biggest Loser, ki se imenuje Život na vagi oziroma Življenje na tehtnici, prav tako kot v The Biggest Loser Slovenija sodeluje pester nabor zanimivih osebnosti.

Med njimi je 23-letna Lucija Šarić, hči bogatega podjetnika iz okolice Zagreba, ki se je v šov prijavila, ker je po lastnih besedah potrebovala izolacijo, da bi se lahko disciplinirala. A to ni trajalo dolgo, pred kratkim se je namreč odločila, da si želi izstopiti iz šova, sotekmovalci pa so ji ustregli in izglasovali njen odhod.

Lahko si privošči trenirati sama

Ob odhodu pa je ogromno prahu dvignila z izjavo, da bo tudi zunaj šova trenirala in se vrnila veliko vitkejša, ker si lahko privošči osebnega trenerja in treninge dvakrat na dan, medtem ko "preostali kandidati tega ne morejo".

Mimogrede, Lucija, ki je ob prihodu v oddajo tehtala 133,7 kilograma, v šovu pa izgubila 7,9 kilograma, se je pred časom preizkusila tudi kot pevka:

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano